0232 200 500 || secretariat@radioiasi.ro || Urmăreşte-ne şi pe:

(AUDIO) Iași: Construcția Spitalului Regional de Urgențe intră în linie dreaptă. IMPERATIV cu Cristian Ungureanu (21.10.2022)

Investiții majore în țara noastră, fie cu fonduri locale, fie de la instituțiile europene, se fac, dar, trebuie să o recunoască mai ales politicienii, în ritm de melc. Cauzele acestei lentori sunt, cu siguranță, multe, dar nu ne propunem să facem o astfel de analiză în acest moment.

Ceea ce ne dorim să aducem în atenție sunt unele noutăți care au apărut, cel puțin în zona Iașului. Este vorba despre începerea efectivă a lucrărilor la viitorul Spital Regional de Urgențe și, în legătură strânsă cu Iașul, realizarea încă unui pas important pe traseul autostrăzii Unirii, Ungheni-Iași-Târgu Mureș.

Invitat în studio este domnul Petru Movilă, city manager al Iașului, fost deputat PMP și inițiator al legii care a declanșat demersurile pentru autostradă.

Emisiunea va începe, ca de obicei, vineri, 21 octombrie, imeditat după jurnalul de la ora 17,00, îl va avea ca moderator pe Cristian Ungureanu și va fi difuzată inclusiv pe pagina noastră de Facebook.

Articole asemanatoare