Ascultă Radio România Iași Live

Horoscop 23 iulie 2015

Horoscop 23 iulie 2015

Publicat de , 23 iulie 2015, 09:09


 

Horoscop 23 iulie 2015

Horoscop 23 iulie. Berbec

Relaţiile cu ceilalţi sunt tensionate, în special cele din segmentul profesional. Din orice poate ieşi un scandal cu efecte pe termen lung. Controlează-ţi reacţiile şi fii obiectiv! Colegii de muncă pot avea dreptate. Deocamdată, pentru că eşti influenţat de aparenţele cotidiene respingi tot ce vine din partea altora. Spre seară îţi vei găsi liniştea, dar şi sfaturi bune în mijlocul familiei. Ascultă sfaturile şi îndemnurile celor dragi!

Horoscop 23 iulie. Taur
Este o zi încărcată la serviciu, dar şi dacă stai acasă tot îţi găseşti ceva urgent de făcut. Ajutor nu prea primeşti din partea altora, aşa încât concentrează-te singur pe îndatoririle tale. Bine este să ai în vedere doar priorităţile, pentru că energia vitală este fluctuantă şi rişti să te epuizezi fără rost. Pe de altă parte este posibil să te supere niscai afecţiuni ale capului sau sistemului renal. O programare la un consult de specialitate este bine venită. Odihneşte-te mai mult!

Horoscop 23 iulie. Gemeni
Se pare că eşti sentimental astăzi şi dornic de a petrece mai mult timp cu persoană iubita sau copiii. Cei dragi s-ar putea să răspundă cu totul altfel decât te aştepţi tu, la avansurile tale, de aceea fii pregătit pentru orice. Pe de altă parte fii îngăduitor cu aceştia şi oferă-le posibilitatea să aleagă ei manieră de a-ţi întoarce afectivitatea şi mai ales momentul. Însă ai şanse să îi antrenezi în activităţi recreative şi amuzante pentru toată lumea.

Horoscop 23 iulie. Rac
Ziua este importantă pentru activităţile casnice şi pentru relaţiile cu membrii familiei. Ai succes în treburi care presupun înfrumuseţarea spaţiului de locuit, în dezbateri pe tema sfătuirii unui membru al familiei pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea, înfăţişarea sau relaţia cu altcineva. Îţi este apreciat efortul implicării în problemele celor dragi şi felul în care trebăluieşti de zor prin casă sau pentru casă. Spre seară adună-ţi familia la o masă festivă şi amuză-o cu snoavele tale.

Horoscop 23 iulie. Leu
Multe gânduri îţi năvălesc astăzi mentalul şi unele chiar în mod repetitiv. Chiar şi anumite fragmente din discuţiile cu ceilalţi se pot repetă frecvent pe parcursul întregii zile. Bine este să recunoşti şi să reţii ce anume se repetă, atât gânduri, vorbe, cât şi persoanele implicate în aceste discuţii. Sunt momente excelente de a învaţă câte ceva şi din cea mai banală întâmplare. Spre seară te vei linişti şi vei reuşi să descifrezi mesajele zilei.

Horoscop 23 iulie. Fecioara
Se întrezăresc cheltuieli atât pentru confortul tău personal, cât şi pentru a rezolva diverse pentru casă şi familie. Chiar dacă bugetul disponibil este limitat deocamdată, ai încredere că te vei descurcă onorabil cu toate. Posibil să îţi crească veniturile din activitatea profesională desfăşurată la un loc de muncă. În a două parte a zilei sunt momente bune de a te răsfaţă cu o ieşire în oraş alături de cineva drag şi de încredere.

Horoscop 23 iulie. Balanţă
Eşti nostalgic şi foarte uşor poţi intră în polemici cu oricine îţi iese în cale. Stările tale de spirit fluctuează şi astfel ba eşti prea vorbăreţ, ba te retragi într-o carapace. Prietenii îţi sunt alături, iar simplă lor prezenţa îţi poate aduce linişte, siguranţă şi chiar dorinţa de a te implică, alături de ei, în activităţi diverse. Cel mai bine ar fi să îţi consumi energia în treburi personale şi acelea alese cu grijă. Propune-ţi direcţii noi de urmat în carieră profesională, dar şi în plan personal.

Horoscop 23 iulie. Scorpion
Ar fi minunat dacă ai reuşi astăzi să te ocupi numai de treburi uşoare şi în mod discret. Ziua este favorabilă meditaţiei în locuri sfinte, dialogului interior şi analizării vieţii tale. Revelaţiile vor veni în avalanşă, fapt pentru care este bine să le notezi într-un jurnal personal. Astfel vei găsi explicaţiile pe care le tot cauţi de ceva vreme, mai ales în privinţa modului în care fiinţă ta interioară are nevoie să se restructureze. Odihneşte-te şi adopta o dietă de sezon!

Horoscop 23 iulie. Săgetător
Ziua îţi aduce discuţii importante cu prietenii, dar şi cu persoanele din anturajul profesional. Cu unii vei planifică excursii îndepărtate, în locuri încărcate de istorie. Cu alţii vei aborda teme filozofice. Învaţă de la fiecare câte ceva şi acceptă şi ideile sau părerile altora. Posibil să primeşti niscai dojeni din partea celor apropiaţi, pentru că probabil insişti cu anumite idei depăşite. Detaşează-te de toate şi ascultă-ţi mai mult vocea interioară!

Horoscop 23 iulie. Capricorn
Multă agitaţie în segmentul profesional. Oricât ai încerca să te ascunzi, să treci neobservat, parcă un reflector te urmăreşte special numai pe ţine şi te scoate în evidenţă oriunde te-ai află. Fii prudent şi prezent în tot ce ţine de locul de muncă şi mai ales în relaţia cu şefii. S-ar putea să ţi se solicite explicaţii vizavi de aportul tău la dezvoltarea bunului mers al activităţii profesionale. Fii sincer, onest şi asumă-ţi vorbele şi faptele!

Horoscop 23 iulie. Vărsător
Comunicarea cu ceilalţi este deficitară, pentru că te gândeşti la cu totul altceva decât la ceea se petrece în jurul tău. Se pare că eşti preocupat de segmentul financiar comun cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii. Probabil că aranjarea unei călătorii comune cu aceste persoane sau plata unor studii personale îţi da peste cap toate planurile. Evita să faci scenarii ireale şi ţine cont şi de cele discutate cu ceilalţi. A două parte a zilei este favorabilă activităţilor culturale.

Horoscop 23 iulie. Peşti
Ziua îţi aduce în atenţie plata facturilor sau altor tipuri de datorii. Se pare că urgent ar fi rezolvarea unor chestiuni financiare ce ţin de locul de muncă, fie că trebuie să rezolvi tu documente oficiale de plata, fie trebui să achiţi niscai daune. Rezolva-ţi mai întâi cheltuielile personale şi apoi ocupă-te şi de relaţiile financiare cu alţii. Există tensiuni serioase vizavi de veniturile tale, dar şi de cheltuielile comune cu cei dragi.

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 27 martie 2019, 08:55

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Inѕріrаțіа, creativitatea șі сарасіtаtеа de a-ți depăși lіmіtеlе sunt lа соtе maxime аѕtăzі. Sе роаtе...

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 26 martie 2019, 08:51

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Esti gata sa te implici in ceva cu totul nou. Indiferent cat de clar pare totul, daca este vorba despre afaceri, cantareste cu atentie fiecare...

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 25 martie 2019, 06:23

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de...

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 13 martie 2019, 10:20

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Aștepți concediul cu nerăbdare, însă trebuie să faci față și acestei săptămâni care începe cu o zi destul de aglomerată, în...

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 12 martie 2019, 10:12

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec O zi excelenta din toate punctele de vedere. La munca ai parte de liniste, iar spre seara te vei relaxa alaturi de persoana iubita. Taur Esti...

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 11 martie 2019, 12:23

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

BERBEC Veți face o călătorie scurtă în interes de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă pregătiți foarte bine pentru că de această...

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop vineri, 1 martie 2019, 19:29

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec  În acest weekend tindeți să exagerați în ceea ce privește cheltuirea banilor. E adevărat că meritați să vă răsfățați puțin...

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop joi, 28 februarie 2019, 06:00

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare...

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele