Ascultă Radio România Iași Live

Horoscop 6 august 2015

Horoscop 6 august 2015

Publicat de , 6 august 2015, 09:11


Horoscop 6 august. Berbec
Calculele făcute în dimineaţă zilei, vizavi de plata aferentă eforturilor depuse de ţine în segmentul profesional sunt de departe altele decât cele pe care le fac superiori tăi ierarhici de la serviciu. Discrepanţa dintre ce suma aştepţi tu drept plata şi ceea ce primeşti efectiv te răscoleşte profund. La prima vedere este bine să îţi dozezi eficient cheltuielile şi să te resumi la strictul necesar. Însă la o a două vedere, înţelept ar fi să cauţi un alt loc de muncă.

Horoscop 6 august. Taur
Este greu să te adaptezi evenimentelor zilei şi unui ritm impus de ceilalţi. Pentru că tu îţi doreşti ceva mai multă intimitate, discreţie şi mai ales timp şi energie de a te ocupă numai de ţine, sigur că intri în polemici cu oricine îţi iese în cale. Mai ales, membrii familiei te provoacă mult şi îţi solicită eforturile. Cu puţin efort şi bunăvoinţa ai reuşi să te descurci onorabil şi cu rezolvarea dorinţelor şi nevoilor tale, dar şi cu solicitările celor dragi.

Horoscop 6 august. Gemeni
Stările tale de spirit sunt amestecate şi la fel şi evenimentele la care vei lua parte. Ziua este favorabilă meditaţiei profunde la diverse concepţii, idei, relaţii sau situaţii în care eşti implicat. Revizuirea acestora este imperioasă, pentru că influxurile astrale te tot provoacă în acest sens. Chiar dacă simţi că trebuie să renunţi la unele persoane din anturajul apropiat sau să te distanţezi de anumite situaţii, fii prudent şi lasă acţiunea propriu-zisă pentru zilele următoare.

Horoscop 6 august. Rac
Provocările dinspre segmentul socio-profesional sunt majore, pentru că legi totul de eforturile personale depuse şi plata aferentă acestora. La prima vedere, nemulţumirile financiare îţi induc o atitudine nepotrivită faţă de persoanele superioare ierarhic de la serviciu, dar şi faţă de orice persoană autoritară care îţi iese în cale. Relaxează-te, fii deschis faţă de ceilalţi şi ai încredere că Universul îţi călăuzeşte paşii doar spre oameni şi evenimente benefice ţie.

Horoscop 6 august. Leu
Ziua îţi aduce multă forţă, în special în segmentul profesional. Posibil să îţi displacă multe şi mărunte la serviciu, în relaţiile colegiale, cele cu şefii sau vizavi de poziţia şi imaginea ta în cadrul unui grup de lucru. Acum ai şanse deosebite de a realiza corecţiile necesare îmbunătăţirii acestora. Traversezi o perioada în care îţi poţi reorganiza planurile de viaţă exact cum îţi doreşti. Însă trebuie să ai răbdare, discernământ şi să ţii cont şi de vocea ta interioară.

Horoscop 6 august. Fecioara
Se pare că îţi vei revizui multe idei, concepţii, poate chiar filozofii de viaţă îmbrăţişate până acum. Cumva dinspre planurile subtile ale existenţei îţi vin informaţii preţioase, care vrei nu vrei, te conduc spre formularea unor observaţii şi concluzii cu totul noi. La prima vedere s-ar putea să negi realitatea cotidiană, pe considerentul că ţi se pare sau că majoritatea oamenilor fac lucrurile într-un alt fel. Însă, tu ascultă-ţi sufletul şi urmează îndrumările sugerate de acesta.

Horoscop 6 august. Balanţă
Pe lângă aspectele financiare personale cotidiene, de genul cumpărături, achitarea unor facturi, datorii, vor apărea în plus fie cheltuieli care vizează domeniul profesional, fie informaţii deosebite legate de veniturile obţinute la un loc de muncă. Totul roieşte în jurul banilor astăzi, fiind astfel dificil să te concentrezi pe altceva. Partenerul de viaţă, o rudă apropiată, chiar şi prietenii pot apela la bugetul tău pentru a-şi rezolva chestiuni personale.

Horoscop 6 august. Scorpion
Colaborărilor ar trebui să le acorzi atenţie. Se preconizează schimbări importante în orice tip de parteneriat, inclusiv în relaţia cu un partener de viaţă. Datorită poziţiei tale sociale, poate a imaginii tale publice, partenerii de afaceri şi cel de viaţă pot dizolvă rapid şi pe neaşteptate legăturile cu ţine. Sau te pot provoca la discuţii zgomotoase pe tema condiţiilor şi termenilor de desfăşurare a proiectelor şi acţiunilor comune. Ţine cont de ceea ce îţi spun ceilalţi!

Horoscop 6 august. Săgetător
O zi în care va trebui să te ocupi de treburile mărunte şi de rutină, atât la serviciu, cât şi acasă. Bazează-te mai mult pe ţine, pentru că toţi ceilalţi au alte treburi şi vor refuză politicos să îţi acorde vreun ajutor. Neplăceri pot apărea numai de la faptul că îţi doreşti cu ardoare să faci cu totul altceva decât îţi propune contextul zilei. Relaxează-te şi acceptă iureşul evenimentelor care ţi se desfăşoară în cale. La momentul potrivit vei face tot ce îţi doreşti.

Horoscop 6 august. Capricorn
Îndreaptă-ţi atenţia spre relaţia cu persoană iubita şi copiii. Veselia este în toi, izul vacanţei domneşte în fundalul cotidian, aşa încât profită de toate acestea şi alătură-te celor dragi în diverse acţiuni recreative sau necesare rezolvării unor nevoi personale. Discrepanţe pot apărea de la cheltuielile comune, pentru că toţi ceilalţi au pretenţia să plăteşti tu orice aspect legat de evenimentele zilei. Stabileşte o limita financiară clară şi respectă-o întocmai.

Horoscop 6 august. Vărsător
Astăzi este bine să te alături membrilor familiei, să iei legătură cu rudele apropiate sau să îţi îndrepţi atenţia spre treburile gospodăreşti. Şi totuşi, fie îndatoririle profesionale, fie partenerul de viaţă îţi vor da peste cap planurile domestice. Solicitările din partea colaboratorilor sunt mari şi greu de ţinut în frâu. Organizează-ţi treburile zilei astfel încât să rezolvi priorităţile, dar să îţi rămână timp şi energie şi pentru cei dragi. Seară aduce linişte şi taifas.

Horoscop 6 august. Peşti
Multă lume roieşte în preajma ta şi oricât ai dori să eviţi contactul cu ceilalţi, tot se va găsi o modalitate prin care cineva să te ţină de vorba pe teme diverse. În special, despre sectorul profesional şi cel al sănătăţii poţi află astăzi informaţii preţioase. Unele aspecte discutate mai demult, dar uitate într-un colţ al minţii vor reveni astăzi. Ar fi înţelept să ţii cont de tot ce afli şi să le pui în practică după îndelungi dezbateri interioare.

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 27 martie 2019, 08:55

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Inѕріrаțіа, creativitatea șі сарасіtаtеа de a-ți depăși lіmіtеlе sunt lа соtе maxime аѕtăzі. Sе роаtе...

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 26 martie 2019, 08:51

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Esti gata sa te implici in ceva cu totul nou. Indiferent cat de clar pare totul, daca este vorba despre afaceri, cantareste cu atentie fiecare...

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 25 martie 2019, 06:23

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de...

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 13 martie 2019, 10:20

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Aștepți concediul cu nerăbdare, însă trebuie să faci față și acestei săptămâni care începe cu o zi destul de aglomerată, în...

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 12 martie 2019, 10:12

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec O zi excelenta din toate punctele de vedere. La munca ai parte de liniste, iar spre seara te vei relaxa alaturi de persoana iubita. Taur Esti...

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 11 martie 2019, 12:23

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

BERBEC Veți face o călătorie scurtă în interes de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă pregătiți foarte bine pentru că de această...

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop vineri, 1 martie 2019, 19:29

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec  În acest weekend tindeți să exagerați în ceea ce privește cheltuirea banilor. E adevărat că meritați să vă răsfățați puțin...

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop joi, 28 februarie 2019, 06:00

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare...

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele