Ascultă Radio România Iași Live

Horoscop 17 august 2015

Horoscop 17 august 2015

Publicat de , 17 august 2015, 08:18


Horoscop 17 august. Berbec
Detaşează-te de toată lumea şi de activităţile cotidiene! Relaxarea, odihnă, gândirea pozitivă ar trebui să le foloseşti în doze mari şi cât mai frecvent cu putinţă. Niscai animozităţi pot apărea din partea celor dragi, pentru că aceştia te provoacă la distracţii şi activităţi comune, care pe ţine, deocamdată te obosesc. Pe de altă parte, dacă ai să reuşeşti să te izolezi în mijlocul celorlalţi vei observă detalii importante despre personalitatea fiecăruia dintre ei.

Horoscop 17 august. Taur
Frământările sentimentale din ultimele zile te conduc spre oboseală şi dorinţa de a te detaşa de capitolul amoros. Discuţiile cu cei dragi par fără sfârşit şi mai ales sunt slabe şanse de a ajunge la un numitor comun vizavi de felul în care să petreceţi timpul împreună. Copiii sunt o altă sursă provocatoare. Totuşi, dacă ai să le oferi fiecăruia posibilitatea de a-şi spune părerile fără să-i critici sau să le aduci îmbunătăţiri te vei simţi mai bine.

Horoscop 17 august. Gemeni
Săptămâna debutează cu multă nostalgie în sufletul tău. Eşti visător, gândurile îţi zboară la evenimentele anilor trecuţi, însă este vorba despre evenimentele petrecute în familie, alături de rude şi prietenii apropiaţi acestora. Senzaţia că te simţeai mai bine undeva, cândva, cu persoanele din anturajul apropiat este doar un capriciu momentan. Rezervă-ţi momente pentru a răsfoi un album cu fotografii şi alege doar amintirile plăcute.

Horoscop 17 august. Rac
Ziua aduce predispoziţii spre activităţi intelectuale, discuţii cu persoane cunoscute, dar şi călătorii scurte pentru a rezolva diverse chestiuni. Abţine-te de la oferi sfaturi şi de a emite păreri despre cum ar trebui alţii să îşi rezolve problemele. Există riscul să vorbeşti prea mult şi fără rost. Au succes discuţiile banale şi vizitele de agrement. Totuşi s-ar putea că cineva apropiat să-ţi ofere niscai veşti interesante despre cunoscuţii comuni.

Horoscop 17 august. Leu
Posibil să te nemulţumească segmentul financiar de care dispui deocamdată. Pentru că probabil ai cheltuit sume consistente de bani în ultimele zile, acum este nevoie să faci reajustări serioase la bugetul personal. Totuşi veniturile tale cresc încet, dar sigur, astfel că temerile sunt nefondate. În umbră încep să se traseze alte variante de câştig din activitatea profesională pe care o desfăşori într-un loc de muncă. Spre seară, bucură-te de prezenţa celor dragi.

Horoscop 17 august. Fecioara
Senzaţia de mers în gol este accentuată întreagă zi. Ocupă-te numai de treburi uşoare şi evita zonele aglomerate şi compania persoanelor care vor să profită de pe urmă ta. Chiar dacă unii îţi pot reproşa faptul că eşti prea orientat spre ţine personal, lasă-i în pace şi tu mergi mai departe pe drumul tău. Treversezi o perioada de mari şi profunde transformări, astfel că, din când în când, ai nvoie de singurătate, odihnă şi meditaţii interioare.

Horoscop 17 august. Balanţă
Rezervă-ţi ziua pentru odihnă, activităţi de rutină şi discuţii numai cu persoanele dragi şi de încredere. Stările sufleteşti sunt fluctuante, fiindu-ţi dificil să socializezi cu prea multă lume. În continuare, sănătatea este vulnerabilă. Înţelept este să îţi menţii tonusul vital printr-o alimentaţie potrivită, hidratate suficientă şi gânduri pozitive. Spre seară, cineva din anturajul apropiat te poate invită la o dezbatere interesantă pe o tema deosebită.

Horoscop 17 august. Scorpion
Multă lume îţi va dori astăzi compania, sfaturile sau pur şi simplu unii vor dori să afle ce mai faci la modul general. Sunt posibile discuţii pe teme diverse, însă nu se recomandă să ai încredere în persoanele întâlnite. Sub masca prieteniei există scopuri ascunse. Bine ar fi să selectezi persoanele cu care să stai de vorba sau să te întâlneşti. Spre seară, energia vitală este la cote joase, aşa încât rezervă-ţi momente pentru odihnă.

Horoscop 17 august. Săgetător
Priveşte atent la ceea ce se petrece în segmentul socio-profesional în care activezi. De asemenea află cum te văd ceilalţi şi care este poziţia ta în cadrul grupului de lucru de la serviciu sau în cadrul grupului familial. Vei descoperi astfel câteva aspecte neplăcute, dar în paralel îţi vei da seama şi despre felul în care poţi să le remediezi. După-amiază, stai de vorba cu cineva de încredere şi cere-i sfatul. Chiar vei află lucruri interesante şi de mare folos!

Horoscop 17 august. Capricorn
Datorită filozofiei tale de viaţă, a comportamentului pe care îl afişezi faţă de ceilalţi, astăzi există riscul să primeşti reproşuri şi chiar excluderi din cadrul unui grup socio-profesional în care activezi. Este bine să fii prudent, deoarece se pot strică iremediabil relaţii bune sau ţi se poate pune o eticheta falsă. După-amiază zilei este favorabilă activităţilor culturale, participării la reuniuni pe teme sociale, dar şi plimbărilor în aer liber.

Horoscop 17 august. Vărsător
Ar fi minunat să stai deoparte astăzi, să te implici atât cât trebuie în activităţi comune cu alţii şi să observi atent semenii din preajma ta şi evenimentele în care eşti implicat alături de ei. Posibil să descoperi detalii importante, neobservabile uşor, mai ales în iureşul cotidian. Astfel îţi vei putea schimbă strategiile de abordare atât a relaţiilor cât şi a situaţiilor de viaţă. Valul acestei lumi fizice se poate da la o parte astăzi, oferindu-ţi revelaţii deosebite.

Horoscop 17 august. Peşti
O zi în care se pot destramă multe relaţii care până nu demult mergeau bine. Motivul răsturnărilor de situaţie parteneriale este incert şi nici că îţi vei de seama, deocamdată, de la ce s-au încins spiritele în acest fel. Cel mai bine ar fi să laşi evenimentele să îşi urmeze cursul, iar persoanele alături de care aveai planuri comune şi care acum nu mai doresc aceste planuri, lasă-le se facă ce doresc. Relaxează-te pe marginea unei ape, încrezător că totul va fi bine.

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 27 martie 2019, 08:55

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Inѕріrаțіа, creativitatea șі сарасіtаtеа de a-ți depăși lіmіtеlе sunt lа соtе maxime аѕtăzі. Sе роаtе...

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 26 martie 2019, 08:51

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Esti gata sa te implici in ceva cu totul nou. Indiferent cat de clar pare totul, daca este vorba despre afaceri, cantareste cu atentie fiecare...

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 25 martie 2019, 06:23

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de...

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 13 martie 2019, 10:20

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Aștepți concediul cu nerăbdare, însă trebuie să faci față și acestei săptămâni care începe cu o zi destul de aglomerată, în...

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 12 martie 2019, 10:12

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec O zi excelenta din toate punctele de vedere. La munca ai parte de liniste, iar spre seara te vei relaxa alaturi de persoana iubita. Taur Esti...

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 11 martie 2019, 12:23

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

BERBEC Veți face o călătorie scurtă în interes de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă pregătiți foarte bine pentru că de această...

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop vineri, 1 martie 2019, 19:29

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec  În acest weekend tindeți să exagerați în ceea ce privește cheltuirea banilor. E adevărat că meritați să vă răsfățați puțin...

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop joi, 28 februarie 2019, 06:00

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare...

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele