Ascultă Radio România Iași Live

Horoscop 28 septembrie 2015

Horoscop 28 septembrie 2015

Publicat de , 28 septembrie 2015, 08:05


Horoscop 28 septembrie. Berbec
Marcantă zi, pentru că în Semnul tău zodiacal se formează o eclipsa totală de Luna, determinându-te să schimbi multe în viaţă ta. Bine ar fi să-ţi controlezi reacţiile, să eviţi contactul cu ceilalţi şi să te retragi în locuri liniştite. Gândeşte-te, pe îndelete la situaţia în care te afli şi depistează punctele slabe. Cu răbdare, iertare, acceptarea a tot şi toate poţi realiza acele schimbări de care ai nevoie acum, că să faci un salt evolutiv important.

Horoscop 28 septembrie. Taur
Chiar dacă este începutul săptămânii, fii discret şi desfăşoară numai activităţi de rutină. Posibil să te simţi obosit, neliniştit şi dornic de a te plimbă în aer liber. Pentru că în Semnul zodiacal al Berbecului se formează o eclipsa totală de Luna este dificil astăzi să te implici în activităţi de anvergură, discuţii ample sau să iei decizii majore. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului şi sistemului renal, dar evita pe cât posibil analizele şi consultaţiile medicale.

Horoscop 28 septembrie. Gemeni
Eclipsa totală de Luna ce se formează astăzi în Semnul zodiacal al Berbecului va marca schimbări importante în relaţiile cu prietenii şi protectorii, susţinătorii din segmentul profesional. Este bine să te ţii la distanţă de aceste peroane, mai ales că sub masca bunăvoinţei vor veni mulţi în preajma ta să îţi ofere sprijin. Cu riscul de a rămâne deocamdată singur, asumă-ţi asta şi detaşează-te de ceilalţi. Ai suficientă putere să te descurci pe toate planurile vieţii.

Horoscop 28 septembrie. Rac
În dimineaţă acestei zile se formează o eclipsa totală de Luna în Semnul zodiacal al Berbecului, aspect care va declanşa schimbări importante în segmentul profesional. Este vorba despre asumarea unor responsabilităţi noi, pe termen lung, de legarea unor relaţii importante la nivel înalt cu persoane oficiale, deosebite. De asemenea poţi obţine o funcţie importantă sau un rol conducător într-un grup de lucru. Fii prudent pentru că există şi reversul medaliei.

Horoscop 28 septembrie. Leu
Ziua îţi aduce o perpectiva mentală deosebită, însă vei realiza acest lucra abia spre seară. În Semnul zodiacal al Berbecului se formează o eclipsa totală de Luna, oferindu-ţi o mulţime de revelaţii despre relaţiile şi evenimentele din viaţă ta. Este bine să îţi dozezi eforturile, să eviţi dialogurile ample, deciziile majore şi asumarea responsabilităţilor pe termen lung. Călătoriile în străinătate şi studiile vor intră în sfera ta de interes. După-amiază, relaxează-te cu o carte bună.

Horoscop 28 septembrie. Fecioara
În segmentul financiar se conturează o etapă nouă de câştig de la şi prin alţii. Eclipsa totală de Luna ce se formează astăzi în Semnul zodiacal al Berbecului îţi aduce informaţii noi referitoare la banii şi bunurile pe care le administrezi şi foloseşti împreună cu alţii. Posibil să existe şi pierderi sau finalizarea unor colaborări, în urmă celor aflate pe cai mai puţin obişnuite. Rezervă-ţi momente şi analizează în profunzime situaţiile în care eşi implicat. Evita cheltuielile de orice fel!
Horoscop 28 septembrie. Balanţă
Importantă zi la capitolul relaţii parteneriale, deoarece în Semnul zodiacal al Berbecului se formează o eclipsa totală de Luna, care îţi poate aduce finalul unor asemenea relaţii. Controlează-ţi reacţiile, stările interioare şi vorbele! Există riscul să provoci neplăceri gratuite celor din preajma. Ai încredere că tot acest tumult cotidian te ajută să faci loc în viaţă ta unor oameni noi, deosebiţi, alături de care vei desfăşura parteneriate de bună calitate.

Horoscop 28 septembrie. Scorpion
La locul de muncă se finalizează o etapă importantă. Eclipsa totală de Luna ce se formează astăzi în Semnul zodiacal al Berbecului te va îndemna să abordezi cu totul altfel de acum încolo, activităţile profesionale şi relaţiile de muncă. Totodată se pot accentua afecţiuni ale segmentelor capului, sistemului renal şi coloanei vertebrale. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pentru că există risc crescut de erori.

Horoscop 28 septembrie. Săgetător
Posibil că de astăzi încolo să te hotărăşti ferm să te pui în valoare mai mult, neţinând cont de îndrumările celorlalţi. Eclipsa totală de Luna ce se formează în Semnul zodiacal al Berbecului te ajută să te detaşezi de cei dragi, poate chiar să finalizezi o relaţie amoroasă care te împiedică să progresezi. Şi relaţiile cu copiii vor suferi modificări, fie la nivel de concepţii şi idei, fie la nivel de abordare a educării lor. Rezervă-ţi momente şi pentru a te delecta cu un hobby.

Horoscop 28 septembrie. Capricorn
În plan domestic vor apărea schimbări, care la prima vedere par uşor de realizat. Indiferent că este vorba despre casă, activităţi gospodăreşti sau relaţii cu membrii familiei şi rudele, lucrurile vor stă altfel de acum încolo. Pentru că în Semnul zodiacal al Berbecului se formează o eclipsa totală de Luna vei avea revelaţiile necesare pentru a-ţi revizui concepţiile şi atitudinea faţă de de tot ce ţine de neam şi locuri natale. Însă lasă deciziile majore pentru zilele următoare.

Horoscop 28 septembrie. Vărsător
Mentalul este bulversat astăzi, fiind posibil să îţi fie greu să comunici, să desfăşori activităţi intelectuale sau să relaţionezi cu ceilalţi. În orele dimineţii se formează o eclipsa totală de Luna în Semnul zodiacal al Berbecului astfel că tot ce ţine de gândire, comunicare, călătorii este vulnerabil. Dozează-ţi eforturile, controlează-ţi reacţiile şi vorbeşte strictul necesar. Pe cât posibil amână discuţiile importante şi deciziile care te implică pe termen lung.

Horoscop 28 septembrie. Peşti
Eclipsa totală de Luna ce se formează astăzi în Semnul zodiacal al Berbecului marchează finalul unei etape de câştig la locul de muncă. Poţi primi o suma de bani restanţă şi informaţii despre modificarea regimului muncii şi a plăţii aferente. Evita să te hazardezi în planuri financiare care acum, pe moment, promit mult, dar au puţine şanse de realizare. Totodată ar fi bine să-ţi revizuieşti sistemul valorilor morale şi să pui accentul şi pe valorile spirituale autentice.

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 27 martie 2019, 08:55

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Inѕріrаțіа, creativitatea șі сарасіtаtеа de a-ți depăși lіmіtеlе sunt lа соtе maxime аѕtăzі. Sе роаtе...

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 26 martie 2019, 08:51

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Esti gata sa te implici in ceva cu totul nou. Indiferent cat de clar pare totul, daca este vorba despre afaceri, cantareste cu atentie fiecare...

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 25 martie 2019, 06:23

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de...

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 13 martie 2019, 10:20

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Aștepți concediul cu nerăbdare, însă trebuie să faci față și acestei săptămâni care începe cu o zi destul de aglomerată, în...

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 12 martie 2019, 10:12

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec O zi excelenta din toate punctele de vedere. La munca ai parte de liniste, iar spre seara te vei relaxa alaturi de persoana iubita. Taur Esti...

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 11 martie 2019, 12:23

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

BERBEC Veți face o călătorie scurtă în interes de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă pregătiți foarte bine pentru că de această...

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop vineri, 1 martie 2019, 19:29

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec  În acest weekend tindeți să exagerați în ceea ce privește cheltuirea banilor. E adevărat că meritați să vă răsfățați puțin...

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop joi, 28 februarie 2019, 06:00

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare...

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele