Suceava: Inspectorii sanitari verifică unităţile ce organizează mese festive de Crăciun şi Revelion
Publicat de , 7 decembrie 2015, 15:17 / actualizat: 7 decembrie 2015, 17:24
Unităţile de alimentaţie publică, pensiuni şi hoteluri din judeţul Suceava, în special, cele situate în zonele turistice unde se vor organiza mese festive de Crăciun şi de Revelion, sunt verificate de inspectorii sanitari, a declarat şeful Serviciului Control în Sănătate Publică din cadrul DSP Suceava, Ludovic Abiţei.
Controalele au demarat luni şi fac parte din planul de acţiuni stabilit de DSP Suceava pentru luna decembrie.
Şeful Serviciului Control în Sănătate Publică a precizat că verificările vizează modul în care sunt respectate condiţiile de igienă, starea de sănătate a personalului din aceste unităţi, condiţiile de cazare, precum şi documentele ce atestă provenienţa materiei prime pentru prepararea meniurilor.
Totodată, Abiţei a spus că inspectorii sanitari vor recomanda administratorilor unităţilor de alimentaţie publică din judeţ care organizează mese festive de Crăciun şi Revelion să ţină cont, la stabilirea meniurilor, şi de specificul zonei din care provin turiştii. (Agerpres/ FOTO casadex.ro)