Ascultă Radio România Iași Live

Horoscop 22 decembrie 2015

Horoscop 22 decembrie 2015

Publicat de , 22 decembrie 2015, 05:00 / actualizat: 22 decembrie 2015, 7:25


Horoscop 22 decembrie 2015

Berbec
Este o zi favorabilă cumpărăturilor, dar şi pentru a achita facturi şi taxe restante. Pe de o parte este posibil să primeşti salariul sau o prima. Însă, pe de altă parte, o rudă apropiată, partenerul de viaţă sau un coleg de serviciu te pot sprijini financiar exact cum ai nevoie în perioada pe care o traversăm. Fii chibzuit şi cheltuieşte strictul necesar.

Horoscop 22 decembrie. Taur
Ocupă-te numai de ţine şi de treburile tale personale. Ai şanse să-ţi alcătuieşti planuri de viitor, să-ţi îmbunătăţeşti relaţiile, înfăţişarea şi chiar programul de viaţă. Te poţi inspiră din experienţele altora sau poţi ascultă sfaturile şi îndemnurile celor dragi. Fii deschis la schimbare, pentru că o astfel de atitudine va antrena în viaţă ta situaţii benefice.

Horoscop 22 decembrie. Gemeni
Ţi-ar prinde bine ceva mai mult odihnă, discreţie şi dialog interior. Sunt momente favorabile pentru a te ocupă de sănătate, a găsi variante naturiste de îmbunătăţirea a stării tale generale şi a discuta cu specialişti în sănătate. Plimbările în aer liber, dietă potrivită şi somnul sunt alte remedii utile în perioada pe care o traversăm.

Horoscop 22 decembrie. Rac
Eşti căutat de prieteni, dar şi cei dragi vor dori compania ta. Unii îşi vor oferi sprijinul în proiectele tale profesionale, iar alţii îţi vor propune reuniuni amuzante, specifice sezonului rece. Analizează fiecare sugestie şi nu te grăbi în luarea deciziilor. O ieşire în oraş, o vizită la cineva apropiat sau vizionarea unui spectacol de teatru te liniştesc mult.

Horoscop 22 decembrie. Leu
Eşti solicitat în plan profesional, mai ales de către şefi sau de către alţi reprezentanţi oficiali. Este bine să te concentrezi pe ceea ce ai de rezolvat şi, la nevoie, poţi cere sprijinul colegilor de lucru. Sunt şanse bune de obţine o promovare, bani în plus la salariu sau măcar aprecierile tuturor. Fii modest şi ocupă-te serios în continuare de îndatoririle tale.

Horoscop 22 decembrie. Fecioara
Temele filozofice şi spirituale reprezintă atracţia zilei pentru ţine. Dorinţa de rafinare sufletească este mare şi uşor de satisfăcut. Lecturarea cărţilor deosebite, vizionarea unui film de top, a unui spectacol de teatru, vizitarea unor târguri de sezon sau a unei expoziţii de artă îţi aduc informaţii noi şi de mare folos. Antrenează-i şi pe cei dragi în astfel de activităţi.

Horoscop 22 decembrie. Balanţă
Zi importantă la capitolul financiar, pentru că ai şanse bune de a achita facturi sau servicii de care doreşti să beneficiezi. Ai dori să cheltuieşti ceva bani numai pentru nevoile sau mofturile tale, dar se pare că bugetul disponibil nu îţi permite. Controlează-ţi stările de spirit şi foloseşte atât cât ai deocamdată. Partenerul de viaţă sau colaboratorii te pot spijini material.

Horoscop 22decembrie. Scorpion
Astăzi ai şanse minunate de a gestiona relaţiile parteneriale în beneficiul tău. Posibil să respingi propunerile sau opiniile celorlalţi, fapt care poate angrena neplăceri serioase pe termen lung. Fii prudent şi înţelegător cu toată lumea. Ai farmec în vorbe, emani o energie aparte şi mulţi vor dori să-ţi fie în preajma. Bucură-te de tot ce ţi se întâmplă!

Horoscop 22 decembrie. Săgetător
Se conturează multe activităţi mai ales la serviciu. Ar fi bine să rezolvi priorităţile şi să nu te implici din propria iniţiativa în treburile altora. Sănătatea este vulnerabilă, dar cumva din umbră primeşti susţinere bună. Poţi află un remediu favorabil unei afecţiuni vechi sau poţi discuta cu un specialist în sănătate despre îmbunătăţirea stării tale generale.

Horoscop 22 decembrie. Capricorn
Ai dori să petreci mai mult timp cu persoană iubita sau copiii. Se pare că cei dragi au cu totul alt program sau altă stare de spirit şi nu îţi pot răspunde pe măsură aşteptărilor tale. Fii înţelegător cu ceilalţi şi adpateaza-te nevoilor sau doleantelor lor. Îndreaptă-ţi atenţia şi eforturile spre activităţi de tipul hobby sau întâlneşte-te cu prietenii.

Horoscop 22 decembrie. Vărsător
Treburile gospodăreşti şi rezolvarea doleantelor membrilor familiei reprezintă temele importante ale acestei zile. Alcătuieşte-ţi un program al priorităţilor, deoarece este posibil să fii solicitat şi în segmentul profesional. Un şef îţi va trasă sarcini de lucru urgenţe şi nu vei avea cum să-l refuzi. Seară aduce linişte şi voie bună acasă, alături de cei dragi.

Horoscop 22 decembrie. Peşti
Debutul săptămânii îţi oferă multe drumuri pe distanţe scurte, fie pentru a vizită rude şi prieteni, fie pentru a rezolva diverse chestiuni personale şi profesionale. Comunicarea este importantă, astfel că toată lumea va fi atentă la ceea ce transmiţi verbal sau nonverbal. Schimbul de informaţii este benefic. Reţine cele aflate şi gândeşte-te la ce îţi folosesc.

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 27 martie 2019, 08:55

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Inѕріrаțіа, creativitatea șі сарасіtаtеа de a-ți depăși lіmіtеlе sunt lа соtе maxime аѕtăzі. Sе роаtе...

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 26 martie 2019, 08:51

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Esti gata sa te implici in ceva cu totul nou. Indiferent cat de clar pare totul, daca este vorba despre afaceri, cantareste cu atentie fiecare...

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 25 martie 2019, 06:23

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de...

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 13 martie 2019, 10:20

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Aștepți concediul cu nerăbdare, însă trebuie să faci față și acestei săptămâni care începe cu o zi destul de aglomerată, în...

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 12 martie 2019, 10:12

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec O zi excelenta din toate punctele de vedere. La munca ai parte de liniste, iar spre seara te vei relaxa alaturi de persoana iubita. Taur Esti...

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 11 martie 2019, 12:23

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

BERBEC Veți face o călătorie scurtă în interes de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă pregătiți foarte bine pentru că de această...

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop vineri, 1 martie 2019, 19:29

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec  În acest weekend tindeți să exagerați în ceea ce privește cheltuirea banilor. E adevărat că meritați să vă răsfățați puțin...

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop joi, 28 februarie 2019, 06:00

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare...

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele