Ascultă Radio România Iași Live

Horoscop 23 decembrie 2015

Horoscop 23 decembrie 2015

Publicat de , 23 decembrie 2015, 05:00 / actualizat: 23 decembrie 2015, 15:01


Horoscop 23 decembrie. Berbec
Eşti plin de energie, însă fii prudent vizavi de gestionarea ei. O dietă echilibrată, potrivită consitutiei tale, compania semenilor dragi şi de încredere, odihnă şi plimbările în aer liber îţi pot linişti sufletul şi calmă mentalul. Unii chiar îţi stau alături sincer şi te sprijină necondiţionat în demersurile tale personale şi profesionale.

Horoscop 23 decembrie. Taur
Se recomandă odihnă şi detaşare de tumultul cotidian Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului şi sistemului renal, astfel că de mare folos ţi-ar fi să te îngrijeşti corespunzător. Fereşte-te de discuţii aprinse, spaţii aglomerate şi de activităţi care te solicită prea mult. Gândeşte-te la evenimentele în care eşti implicat! Neplăcerile vin dinspre locul de muncă, însă depinde numai de ţine să îmbunătăţeşti lucrurile.

Horoscop 23 decembrie. Gemeni
Este posibil să-ţi modifici planurile personale şi profesionale în urmă discuţiei cu un prieten important. Eşti tentat să te bazezi numai pe spusele altora şi pe experienţele lor de viaţă şi activitate. Discerne atent lucrurile şi filtrează mental tot ce ţi se spune. Până la urmă tu eşti acela care trebuie să decidă pentru viitorul tău. Relaxează-te cu o lectură bună, vizionează un spectacol de teatru şi muzică sau vizitează târguri de sezon.

Horoscop 23 decembrie. Rac
Îţi va creşte faima . Cineva din anturajul profesional te poate propune pentru o funcţie de conducere sau îţi poate oferi responsabilităţi noi, în urmă competenţelor tale deosebite demonstrate, până acum, în câmpul muncii. Totuşi, nu te culcă pe laurii victoriei şi rezolva-ţi îndatoririle profesionale cum ştii tu mai bine. Evita suprasolicitarea mentală şi obişnuieşte-te să spui nu din când în când!

Horoscop 23 decembrie. Leu
Eşti atras de studii şi călătorii . Pe de o parte poţi asimila uşor informaţii, poţi participa la cursuri de weekend sau poţi face un schimb de idei deosebite cu oameni valoroşi, de bună calitate. Ascultă şi opiniile altora! Vei fi surprins câte lucruri noi vei află. Însă pe de altă parte există riscul să te suprasoliciti mental şi să oboseşti. Relaxează-te şi admira natură şi vietăţile ei.

Horoscop 23 decembrie. Fecioara
Sunt posibile câştiguri de la şi prin alţii. Însă va trebui să plăteşti facturi, taxe sau alte datorii restante. Ai încredere că te vei descurcă cu toate, însă alege mai întâi achitarea priorităţilor. Partenerul de viaţă sau o rudă dragă ar putea apela la sprijinul tău material. Fii înţelegător şi oferă din preaplinul tău din tot sufletul. La momentul potrivit ţi se vor răsplăti toate înzecit.

Horoscop 23 decembrie. Balanţă
Sunt posibile surprize deosebite atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţia cu partenerii profesionali . Ai tendinţa de a respinge tot ce provine din partea celorlalţi. Tu eşti cel care poate gestiona corespunzător aceste relaţii, astfel că fii prudent şi evita critică excesivă şi gesturile care-i pot îndepărta pe ceilalţi de ţine. Riscul de a destramă relaţii şi situaţii bune este mare şi iremediabil.

Horoscop 23 decembrie. Scorpion
Se conturează activităţi de rutină , însă ar fi bine să le rezolvi pe cele prioritare. Sănătatea este vulnerabilă şi chiar ai nevoie de odihnă, relaxare şi compania semenilor dragi. Lasă grijile deoparte şi îndreaptă-ţi atenţia spre propria ta fiinţă. În umbră decorului cotidian există provocări, hibe ce-şi aşteaptă rândul să iasă la iveală. Protejează-ţi sănătatea, relaţiile şi situaţiile în care eşti implicat.

Horoscop 23 decembrie. Săgetător
Ai dori mai multă afecţiune şi atenţie din partea persoanei iubite sau a copiilor. Însă este posibil că lucrurile să iasă taman pe dos. Respectă-te mai mult, iubeşte-te mai întâi tu pe ţine şi apoi vei observă că fără să depui eforturi, cei dragi vor veni spre ţine cu braţele deschise. Lasă-i în pace pe ceilalţi să-şi alcătuiască programul cum doresc. Implică-te în activităţi specifice unui hobby.

Horoscop 23 decembrie. Capricorn
Familia şi spaţiul locativ reprezintă subiectele principale . Dezbaterile cu membrii familiei pot fi zgomotoase, fiind ceva mai dificil să se ajungă la un consens acceptat de toată lumea. Fii prudent şi nu da curs conflictelor acum în pragul sărbătorilor de iarnă. Ai spor la curăţenii, reparaţii şi la pregătirea casei şi cămării pentru iarnă. Adună-i pe cei dragi la o msa festivă şi povesteşte cu haz.

Horoscop 23 decembrie. Vărsător
Ai putea merge în excursie împreună cu prietenii apropiaţi, în vizită la rude sau ai putea invită la ţine acasă persoane dragi . Sunt favorizate discuţiile importante, schimbul de informaţii şi deciziile cu implicaţii pe termen lung. Totuşi evita să-ţi divulgi punctele sensibile ale vieţii. Unii abia aştepta să profite de pe urmă vulnerabilităţilor tale. Studiul şi procesele de învăţare reprezintă alte aspecte de luat în calcul.

Horoscop 23 decembrie. Peşti
Se întrezăresc câştiguri dintr-o activitate profesională desfăşurată într-un cadru oficial. Însă, pe neaşteptate apar cheltuieli necesare achitării unor datorii restante sau pentru nevoile partenerului de viaţă. Chiar şi unele rude sau colegii de muncă pot apela la ajutorul tău financiar. Fluctuaţiile bugetului disponibil pentru nevoile tale personale îţi poate crea neplăceri serioase. Ai răbdare şi încredere că te vei descurcă cu toate!

Etichete:
Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 27 martie 2019, 08:55

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Inѕріrаțіа, creativitatea șі сарасіtаtеа de a-ți depăși lіmіtеlе sunt lа соtе maxime аѕtăzі. Sе роаtе...

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 26 martie 2019, 08:51

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Esti gata sa te implici in ceva cu totul nou. Indiferent cat de clar pare totul, daca este vorba despre afaceri, cantareste cu atentie fiecare...

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 25 martie 2019, 06:23

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de...

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 13 martie 2019, 10:20

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Aștepți concediul cu nerăbdare, însă trebuie să faci față și acestei săptămâni care începe cu o zi destul de aglomerată, în...

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 12 martie 2019, 10:12

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec O zi excelenta din toate punctele de vedere. La munca ai parte de liniste, iar spre seara te vei relaxa alaturi de persoana iubita. Taur Esti...

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 11 martie 2019, 12:23

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

BERBEC Veți face o călătorie scurtă în interes de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă pregătiți foarte bine pentru că de această...

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop vineri, 1 martie 2019, 19:29

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec  În acest weekend tindeți să exagerați în ceea ce privește cheltuirea banilor. E adevărat că meritați să vă răsfățați puțin...

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop joi, 28 februarie 2019, 06:00

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare...

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele