Ascultă Radio România Iași Live

Horoscop 27 decembrie 2015

Horoscop 27 decembrie 2015

Publicat de , 27 decembrie 2015, 05:00 / actualizat: 27 decembrie 2015, 8:43


Horoscop 27 decembrie. Berbec
Dacă auzi o chemare spre alte zări, către o nouă viziune, idee, plan sau chiar alt loc în care să trăieşti, acordă-i atenţie, este ceea ce ar putea schimbă în mod miraculos realitatea ta. Acesta este un moment al unui nou start în viaţă, pentru ţine. Eşti dispus să laşi trecutul în urmă şi să renunţi la convingerile care te opresc să înaintezi cu bucurie?

Horoscop 27 decembrie. Taur
E momentul să închei nişte capitole care au fost păguboase şi/sau dureroase, chiar dacă asta presupune să renunţi la ceva ce crezi că ţi se cuvine din punct de vedere material. Renunţând să mai lupţi pentru a păstra ceva, faci loc pentru şi mai multă abundenţă în viaţă ta.

Horoscop 27 decembrie. Gemeni
Poate una dintre cele mai puternice şi importante zile din acest an. Un moment de bilanţ în ce priveşte relaţiile şi parteneriatele, imaginea publică şi rezultatele în plan social. Acum e momentul să decizi tranşant, cu cine mergi mai departe şi cum. Se vor deschide noi orizonturi şi perspective, dacă eşti dispus să laşi o parte din trecutul tău în urmă. Chiar şi numai prin renunţarea la resentimentele faţă de cineva.

Horoscop 27 decembrie. Rac
Pentru ţine urmează  o trambulină care te aruncă pur şi simplu într-un spaţiu mult mai ofertant şi expansionat, în ce priveşte carieră şi muncă zilnică. Pentru asta, e nevoie să sări. Ceva ştii că trebuie să se schimbe, că lucrurile nu mai pot continuă aşa, iar dacă îţi asumi riscul de a fi judecat şi dacă eşti dispus să laşi în urmă ceva nefuncţional, poţi face un salt în direcţia adecvată şi acordată cu nevoile şi dorinţele tale. Aşteaptă-te la neaşteptat, în sensul bun. Şi primeşte!

Horoscop 27 decembrie. Leu
Schimbare de percepţie, înnoire a viziunii, renunţare la puncte de vedere limitative, deschidere spre noi orizonturi. Aşa se poate descrie momentul în care te afli. Fii atent la semnalele primite, la revelaţiile şi deschiderile care apar. Fii atent, de asemenea, la proiectele noi în care simţi să te implici. Nimic din ce e nou nu e de neglijat sau de refuzat din oficiu.

Horoscop 27 decembrie. Fecioara
Toate credinţele tale despre ce meriţi şi nu meriţi, despre cepoate fi primit uşor şi ce nu, te-au adus în punctul de a percepe nevoia sub multe forme ale ei. Astăzi te deschizi şi  permiţi să primeşti mai mult, din surse pe care le ştii şi din cele pe care nu le ştii încă, având mai multă încredere în susţinerea universului necondiţionată şi nelimitată. Cere şi apoi primeşte.

Horoscop 27 decembrie. Balanţă
Se activează zona comunicării şi a intelectului, prin urmare la acest nivel e posibil să aibă loc o schimbare, o înnoire. Fie îţi creşte brusc poftă de învăţat şi documentat, fie începi să devii curios despre cei din jurul tău, oricum în acest moment începi să VEZI ce nu ai văzut, inclusiv oamenii şi relaţiile le percepi altfel, şi începi să schimbi abordarea multor aspecte ale vieţii. Nu e exclus să cunoşti o persoană facinanta sau chiar partenerul să te fascineze cu o propunere sau o schimbare pe care o face.

Horoscop 27 decembrie. Scorpion
În cazul tău, această zi deschide o arie nouă de posibilităţi în ce priveşte afacerile, câştigurile din muncă proprie, mijloace de valorizare a propriilor talente şi calităţi. Dacă eşti dispus să renunţi la motivele pentru care nu poţi să-ţi depăşeşti nişte limite şi ieşi din rolul de victima, astăzi poţi vedea un nou culoar de lucru. Sau o nouă abordare devine disponibilă, ceea ce schimbă întreg contextul. Oricum, provocarea este aceea de a vedea imaginea de ansamblu şi a acceptă necunoscutul şi noul.

Horoscop 27 decembrie. Săgetător
O dată pe an e  important să fii atent la tot ce simţi şi ţi se revelează acum, mai ales că este un moment cu un puternic potenţial de înnoire, schimbare şi reinventare. Creativitatea îţi este stimulată, cheful de aventură la fel. Ai nevoie de ceva nou, că de aer. Şi nu va întârzia să apară, acel proiect, hobby sau experienţă care să-ţi readucă entuziasmul şi poftă de viaţă.

Horoscop 27 decembrie. Capricorn
Se produce un declic în conştiinţa, o revelaţie puternică, o experienţă extrasenzorială sau descoperirea unei metode prin care să eliberezi o mulţime de convingeri limitative şi resentimente care te-au blocat. În orice caz, poţi ieşi revigorat, vindecat şi eliberat, din această Luna nouă, cu condiţia să fii receptiv la ceea ce vine spre ţine şi atent la uşile care se deschid în subconştientul tău.

Horoscop 27 decembrie. Vărsător
E un context bun pentru a largi graniţele în acest segment de viaţă şi a te expansiona prin noi începuturi nonconformiste, mai ales că în ultima vreme te-ai cam simţit constrâns şi limitat în multe forme. Acum e momentul să recunoşti de cine/ce te-ai ataşat, de ce context te-ai legat atât de strâns încât nu ai mai putut zbura. E timpul să desfaci unele noduri şi să adopţi atitudinea care-ţi vine atât de bine: a vizionarului îndrăzneţ.

Horoscop 27 decembrie. Peşti
Luna îşi da întâlnire cu Soarele în zona carierei, autorităţii şi puterii, spre a deschide o nouă uşa şi a aduce mai multă contienta în ce priveşte drumul potrivit pentru ţine şi alegerile care ţi-l pot deschide tot mai mult. Astăzi, uită-te ce anume simţi să faci, dar te opreşti din cauza unor cutume, judecaţi de valoare sau puncte de vedere împrumutate. Atitudinea înţeleaptă acum este curajul, nonconformismul şi asumarea propriului drum chiar şi atunci că acesta nu este agreat de majoritatea celor din jur.

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 27 martie 2019, 08:55

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Inѕріrаțіа, creativitatea șі сарасіtаtеа de a-ți depăși lіmіtеlе sunt lа соtе maxime аѕtăzі. Sе роаtе...

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 26 martie 2019, 08:51

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Esti gata sa te implici in ceva cu totul nou. Indiferent cat de clar pare totul, daca este vorba despre afaceri, cantareste cu atentie fiecare...

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 25 martie 2019, 06:23

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de...

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 13 martie 2019, 10:20

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Aștepți concediul cu nerăbdare, însă trebuie să faci față și acestei săptămâni care începe cu o zi destul de aglomerată, în...

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 12 martie 2019, 10:12

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec O zi excelenta din toate punctele de vedere. La munca ai parte de liniste, iar spre seara te vei relaxa alaturi de persoana iubita. Taur Esti...

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 11 martie 2019, 12:23

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

BERBEC Veți face o călătorie scurtă în interes de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă pregătiți foarte bine pentru că de această...

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop vineri, 1 martie 2019, 19:29

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec  În acest weekend tindeți să exagerați în ceea ce privește cheltuirea banilor. E adevărat că meritați să vă răsfățați puțin...

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop joi, 28 februarie 2019, 06:00

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare...

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele