Ascultă Radio România Iași Live

Horoscop 29 decembrie 2015

Horoscop 29 decembrie 2015

Publicat de , 29 decembrie 2015, 05:00


Horoscop 29 decembrie. Berbec
Luna în Fecioara activează astăzi zona sănătăţii şi a rutinei zilnice. Devii conştient că ceva trebuie schimbat în stilul tău de viaţă şi în programul zilnic, iar acum e momentul potrivit pentru a iniţia aceste schimbări care vizează alimentaţia, programul de lucru, dar şi modul de gândire cu privire la viitor. Grijile repetate şi emoţiile neexprimate pot stă la baza unor afecţiuni sau a slăbiciunii organismului. Deci aici e nevoie să lucrezi.

Horoscop 29 decembrie. Taur
Contextul astral extrem de dinamic al acestei perioade pare să te afecteze mai mult indirect, prin experienţele încurcate şi conflictele pe care le vezi şi la care asişti, fiind implicaţi apropiaţi şi cunoştinţe. Prin urmare, e bine să rămâi cât mai detaşat şi să joci rolul de mediator acolo unde poţi. În altă ordine de idei, dragostea, compasiunea şi cooperarea pot rezolva multe şi pot uşura mult depăşirea unor situaţii tensionate.

Horoscop 29 decembrie. Gemeni
Astăzi ai tendinţa să pui totul sub lupa, astfel că vezi absolut toate scamele, atât în casă, cât şi în relaţiile cu cei apropiaţi sau în atitudinea lor. În orice caz, emoţiile sunt intense, sensibilitatea crescută, deci tinzi să exagerezi tot ce vezi, în sensul criticii şi chiar auto-criticii. Pe de altă parte, dacă iniţiezi acţiuni concrere în sensul ordinii, organizării, curăţeniei şi chiar a vindecării unor emoţii, totul poate decurge mai uşor. E şi un moment bun pentru a te debarasa de orice obiect vechi, nefolosibil, din casă.

Horoscop 29 decembrie. Rac
Tu ai nevoie de multă prudenţă în reacţii, cuvinte rostite, decizii şi acţiuni. Contextul astral tensionat pe semne cardinale are o imensă forţă de propulsie dar este şi generator de imprudenţa. Relaţiile, familia, căminul, condiţiile de locuit sunt vizate în mod special, aici e posibil deci să aibă loc destul de multe cutremure, cu rol de a te mută pe o nouă direcţie. Ţine-ţi echilibrul şi fii atent la limbaj, evitând exagerările în ceea ce afirmi şi nu numai.

Horoscop 29 decembrie. Leu
Zona banilor primeşte influenţă Lunii astăzi, iar contextul este unul tensionat. Asta înseamnă, pe de o parte, că poţi face eforturi în sensul depăşirii unui impas financiar şi poţi găsi cai profitabile de a-ţi vinde serviciile, iar pe de altă parte tendinţa spre pesimism este accentuată, precum şi tendinţa de a lua decizii emoţionale. Aşadar, e nevoie de prudenţă şi răbdare, dar şi de mai mult respect de sine prin conştientizarea valorii tale.

Horoscop 29 decembrie. Fecioara
Luna stă şi astăzi în semnul tău solar, trimite mesaje provocatoare spre zona familiei şi trecutului, prin urmare e posibil să fii copleşit de o serie de situaţii nerezolvate în trecut care acum par a fi urgenţe. E bine să spui ce nu ai spus la timp, să recunoşti faţă de ţine unele scăpări în relaţiile cu familia şi să corectezi ce se poate. Toate astea, fără reproş, ci doar prin împărtăşire compasivă.

Horoscop 29 decembrie. Balanţă
Nu e cea mai comodă perioada a anului pentru ţine. Multe gânduri amestecate, stări oscilante, iar pe de altă parte, nevoia de a clarifica lucruri în viaţă ta şi de a radicaliza anumite situaţii care nu mai pot continuă că până acum. Ziua această îţi poate aduce mesaje şi constientizari apropo de ceea ce e nevoie să faci, însă pentru asta e nevoie să asculţi cu atenţie, pentru că mesajele vor veni pe cai neconvenţionale. În altă ordine de idei, e un moment de eliberare a unor emoţii vechi îngropate, deci dacă-ţi vine să plângi, fă-o, chiar dacă nu ştii exact de ce o faci.

Horoscop 29 decembrie. Scorpion
Vre, nu vrei, eşti pus în situaţia de a vedea detaliile unor relaţii, a atitudinii unor oameni din anturaj şi a-ţi recunoaşte o serie de erori de judecată, aşteptări şi proiecţii pe care le-ai făcut. Cad iluzii una după altă şi nu ai pe cine să te superi. Tot ce poţi face este să abordezi cu încredere fiecare nouă situaţie şi să laşi să plece ce e de plecat. Sau să repari ce e de reparat.

Horoscop 29 decembrie. Săgetător
Convingerile tale se bat cap în cap cu cele întâlnite în rândul şefilor sau al unor persoane cu autoritate din sfera profesională. Eşti nevoit să negociezi, de fapt aşa e cel mai avantajos să procedezi, pentru a merge mai departe. Cu alte cuvinte, exprimă-ţi opiniile fără a le anula şi critică pe ale celorlalţi. În felul acesta, creezi spaţiu pentru posibilităţi noi şi pentru soluţiile adecvate.

Horoscop 29 decembrie. Capricorn
Tu, e posibil să ai de-a face cu instituţii de stat, să faci drumuri şi demersuri pentru obţinerea unei aprobări sau a unui act. Căile ar putea părea încâlcite, dar dacă ai răbdare, vei găsi soluţii cu ajutorul unor informaţii pe care abia urmează să le afli pe cai neconvenţionale. În altă ordine de idei, e posibil că astăzi să-ţi crească interesul pentru un anumit domeniu de activitate sau pentru o ştiinţă, astfel că poţi să te înscrii la un curs.

Horoscop 29 decembrie. Vărsător
Cu Luna în Fecioara şi în contextul astral tensionat din această perioada, e posibil să iasă la suprafaţă tot felul de frici şi inhibiţii, dar acestea sunt însoţite şi de o puternică motivaţie de a transformă ceva în interiorul tău şi de a clarifica unele aspecte ale relaţiilor tale. În altă ordine de idei, multe convingeri se pot schimbă, ceea ce poate crea confuzie dar şi o posibilitate uriaşă de a capătă o înţelegere mai înalta asupra vieţii.

Horoscop 29 decembrie. Peşti
Poate fi o zi dificilă în ce priveşte relaţiile şi interacţiunile cu cei din jur. Poţi avea senzaţia că eşti înţeles greşit, că cei din jur nu răspund adecvat semnalelor şi sentimentelor tale sau că tu nu eşti adecvat în anumite situaţii şi contexte. E o chestiune de percepţie şi, în loc să încerci să schimbi ceva în exterior, mai bine încearcă să schimbi unghiul din care priveşti. Dacă o schimbare se va petrece în mintea ta, se va vedea şi în relaţiile tale.

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 27 martie 2019, 08:55

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Inѕріrаțіа, creativitatea șі сарасіtаtеа de a-ți depăși lіmіtеlе sunt lа соtе maxime аѕtăzі. Sе роаtе...

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 26 martie 2019, 08:51

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Esti gata sa te implici in ceva cu totul nou. Indiferent cat de clar pare totul, daca este vorba despre afaceri, cantareste cu atentie fiecare...

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 25 martie 2019, 06:23

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de...

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 13 martie 2019, 10:20

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Aștepți concediul cu nerăbdare, însă trebuie să faci față și acestei săptămâni care începe cu o zi destul de aglomerată, în...

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 12 martie 2019, 10:12

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec O zi excelenta din toate punctele de vedere. La munca ai parte de liniste, iar spre seara te vei relaxa alaturi de persoana iubita. Taur Esti...

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 11 martie 2019, 12:23

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

BERBEC Veți face o călătorie scurtă în interes de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă pregătiți foarte bine pentru că de această...

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop vineri, 1 martie 2019, 19:29

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec  În acest weekend tindeți să exagerați în ceea ce privește cheltuirea banilor. E adevărat că meritați să vă răsfățați puțin...

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop joi, 28 februarie 2019, 06:00

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare...

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele