În urma impactului unul dintre autoturisme a luat foc. Conducătorul acestuia a fost rănit, dar a fost extras şi este conştient. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor.
Se estimează reluarea traficului în jurul orei 16:00.
La ora 8:00, doar ceaţa creează probleme. Acest fenomen se manifestă pe drumurile din nouă judeţe. Acolo este şi risc de polei, după cum ne transmite Alexandru Andronache de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.
Alexandru Andronache: Ceaţa reduce vizibilitatea în trafic sub 200 m, pe alocuri chiar sub 50 m, pe mai multe drumuri din judeţele Arad, Argeş, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Prahova, Timiş şi Vâlcea şi, foarte important, în funcţie de condiţiile locale, se poate forma chiar şi polei. Aşadar, atenţie tuturor şoferilor care tranzitează aceste judeţe! Tot în condiţii de ceaţă se circulă şi pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A1 Sibiu-Deva, A3 Bucureşti-Braşov şi A0 Centura Bucureşti, vizibilitatea fiind redusă în trafic sub 200 m. În rest, pe celelalte artere rutiere principale se circulă la această oră pe un carosabil umed, cu o vizibilitate bună şi valori de trafic scăzute şi, din cauza vântului puternic ce s-a manifestat în ultimele zile, manevrele în portul Mangalia sunt în continuare închise.
Transportatorii de marfă care doresc să intre în ţară prin vămile Isaccea, Galaţi şi Albiţa au de aşteptat între una şi două ore, iar cei care aleg vama Negru Vodă au de aşteptat aproximativ patru ore.
Pe sensul de ieşire din ţară, autocamioanele aşteaptă între una şi două ore în vămile Calafat, Siret, Sculeni, Oancea, Galaţi şi Isaccea şi peste cinci ore în punctul de trecere a frontierei cu Republica Moldova de la Albiţa.