Ascultă Radio România Iași Live

Horoscop 10 aprilie 2015

Horoscop 10 aprilie 2015

Publicat de , 10 aprilie 2015, 05:00


Horoscop 10 aprilie 2015

Horoscop 10 aprilie 2015 Berbec

Posibil că datorită bugetului disponibil să fii nevoit să amâni demersuri specifice unei călătorii sau unui program de instruire. Însă, dialogurile cu persoanele aflate în străinătate sau care au călătorit de curând într-o locaţie deosebită îţi poate alina dorul de meleaguri noi. Ziua este favorabilă activităţilor culturale, alături de cei dragi.

Horoscop 10 aprilie 2015 Taur

Sunt momente bune de a analiză ceea ce se află în spatele evenimentelor în care eşti implicat. Foarte uşor îţi poţi da seama despre ceea ce se petrece cu adevărat, atât cu membrii familiei, rudele, cât şi cu partenerul de viaţă. În mod special, aspectele materiale comune atrag atenţia prin felul în care sunt abordate de persoanele amintite. Deocamdată, observă şi atât.

Horoscop 10 aprilie 2015 Gemeni

Singurătatea este o tema la care ar trebui să te gândeşti din când în când. Chiar dacă eşti înconjurat de multă lume, parcă tot singur te simţi. Provocarea zilei constă în a te împrieteni mai mult cu ţine, a-ţi orienta eforturile mai mult spre ţine şi mai puţin spre alţii. Şi totuşi, cu puţin efort şi bunăvoinţa, tu îţi poţi fi cea mai grozavă companie.

Horoscop 10 aprilie 2015 Rac

Se pare că primeşti sarcini de lucru complexe astăzi, la serviciu. Mai ales de la colege, dacă îţi sunt superioare ierarhic. Uşor se poate ajunge la tensiuni în relaţiile de muncă, la muncă multă, cu responsabilităţi mari. Până la urmă totul de pînde de ţine cum abordezi situaţiile ivite. Ai încredere că ai toate şansele să te descurci excelent.

Horoscop 10 aprilie 2015 Leu

Capitolul amoros îţi da bătăi de cap. Ai nevoie de afecţiunea celor dragi şi de gesturi tandre. Dar se pare că cei dragi ţie au cu totul alte treburi sau te solicită numai pentru doleanţele lor personale. Ar fi bine să te iubeşti mai mult pe ţine, să ai mai multă încredere în ţine şi astfel vei observă că şi ceilalţi vor veni spre ţine plini de iubire şi recunoştinţă.

Horoscop 10 aprilie 2015 Fecioara

Astăzi, gândurile te vor purta spre figurile autoritare din familia ta, cum ar fi un părinte, o rudă figuri care au lăsat amprente importante asupra vieţii tale. Minunat este că sfaturile lor, chiar dacă ţi le-au oferit undeva, cândva ţi le vei aminti, constatând că îţi sunt de folos şi acum, în diverse situaţii. Totuşi evita să devii prea nostalgic! Echilibrul este cuvântul de ordine.

Horoscop 10 aprilie 2015 Balanţă

Pe neaşteptate se vor ivi călătorii pe distanţe scurte, fie în vizită la cei apropiaţi, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Fii prudent la drum! Mentalul îţi este tensionat şi este greu să relaţionezi cu ceilalţi. Fereşte-te de discuţii importante şi de luarea unor decizii care te implică pe termen lung. Spre seară, relaxează-te cu o lectură amuzantă.

Horoscop 10 aprilie 2015 Scorpion

Energia vitală este fluctuantă, aşa încât este bine să îţi dozezi eforturile şi mai ales să fii prudent la felul în care te alimentezi. Gândurile îţi sunt îndreptate spre posibilităţile financiare, pe care le ai la locul de muncă. Deocamdată este o perioada în care eşti îndemnat în mod subtil să îţi îndrepţi atenţia spre partea imaterială a vieţii cotidiene.

Horoscop 10 aprilie 2015 Săgetător

Ar fi bine să te opreşti din tumultul vieţii cotidiene şi să te gândeşti numai la realizările tale de până acum. Concluziile obţinute astăzi te vor ajută să abordezi altfel evenimentele în care eşti implicat şi relaţiile cu ceilalţi. Bucură-ţi sufletul cu o plimbare prin locurile preferate, cu un film bun sau pur simplu observă-i pe ceilalţi cum îşi desfăşoară activităţile.

Horoscop 10 aprilie 2015 Capricorn

În plan profesional există conflicte mocnite de ceva vreme. Astăzi ai şanse deosebite de a înţelege cine sau ce îţi obstrucţionează progresul. Totul este să observi răbdător, dincolo de aparenţe, ce se petrece în sfera muncii. Cineva din anturajul apropiat, partenerul de viaţă sau o rudă, te poate ajută să descâlceşti iţele profesionale. Îngrijeşte-ţi atent sănătatea!

Horoscop 10 aprilie 2015 Vărsător

Prima parte a zilei îţi aduce în atenţie relaţiile cu şefii şi poziţia ta socială în cadrul unui grup de lucru. Se pare că astăzi, toată lumea are altă treaba decât să îţi ofere ţie sprijin şi laude. Însă, tu îndeplineşte-ţi sarcinile conştiincios şi lasă-i în pace pe ceilalţi. Posibil că unii să te provoace vizavi de felul în care rezolvi lucrurile la serviciu. Evita astfel de persoane!

Horoscop 10 aprilie 2015 Peşti

Persoanele din anturajul apropiat îţi pot pune beţe în roatele proiectelor tale profesionale. Mai ales de la şi prin femei se întrezăresc situaţii care te solicită prea mult. Ar fi bine să eviţi divulgarea secretelor şi a intenţiilor tale, mai ales în ceea ce priveşte domeniul profesional în care activezi. Pe de altă parte ai mult de lucru la serviciu şi este bine să te concetrezi pe asta.

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 27 martie 2019, 08:55

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Inѕріrаțіа, creativitatea șі сарасіtаtеа de a-ți depăși lіmіtеlе sunt lа соtе maxime аѕtăzі. Sе роаtе...

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 26 martie 2019, 08:51

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Esti gata sa te implici in ceva cu totul nou. Indiferent cat de clar pare totul, daca este vorba despre afaceri, cantareste cu atentie fiecare...

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 25 martie 2019, 06:23

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de...

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 13 martie 2019, 10:20

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Aștepți concediul cu nerăbdare, însă trebuie să faci față și acestei săptămâni care începe cu o zi destul de aglomerată, în...

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 12 martie 2019, 10:12

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec O zi excelenta din toate punctele de vedere. La munca ai parte de liniste, iar spre seara te vei relaxa alaturi de persoana iubita. Taur Esti...

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 11 martie 2019, 12:23

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

BERBEC Veți face o călătorie scurtă în interes de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă pregătiți foarte bine pentru că de această...

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop vineri, 1 martie 2019, 19:29

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec  În acest weekend tindeți să exagerați în ceea ce privește cheltuirea banilor. E adevărat că meritați să vă răsfățați puțin...

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop joi, 28 februarie 2019, 06:00

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare...

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele