Ascultă Radio România Iași Live

Horoscop 13 septembrie

Horoscop 13 septembrie

Publicat de , 13 septembrie 2016, 04:53


Horoscop 13 septembrie
Horoscop 13 septembrie – Fecioara
Ceea ce iese din mâinile tale e demn de laude pentru că eşti serios, te apleci cu maximă concentrare asupra sarcinii asumate şi eşti un perfecţionist. Nu te laşi până nu duci la îndeplinire acel proiect şi, mai ales, până nu-l faci perfect, pentru că ai încredere maximă în calităţile tale şi ştii că poţi face ceva ireproşabil. Ţine-te de aceste sarcini asumate şi du la îndeplinire ce ai început, convins că totul va ieşi că la carte. Succesul nu e departe la investiţia de forţe pe care o dedici acestui scop şi tragi tare, conştient că numai de ţine depinde reuşită.
Horoscop 13 septembrie – Balanţă
Stai pe loc, nu insistă să te ocupi azi de un proiect dacă vezi că toate merg de-a-ndoaselea. E o senzaţie ciudată de blocaj, simţi că orice ai face, tot nu iese, dar poate îţi vei permite o zi de pauză. Azi oricum nu înaintează nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activă că ţine, dar un impas poate avea şi o latura pozitivă: aceea că te poţi odihni, fără să mai depui atâtea eforturi. Când vor fi din nou întrunite condiţiile unei evoluţii bune, te vei apucă din nou de treaba, dar azi… mai stai şi tu un pic!
Horoscop 13 septembrie – Scorpion
Ai învăţat multe de la viaţă şi ai ocazia de a arată concret efectele unei lecţii asumate cândva. Atunci ai greşit, ai plătit pentru greşeală ta, dar ai luat o decizie prin care ai dat dovadă de ambiţie şi dorinţa de a deveni mai bun. Acum se văd urmările acelui moment decisiv şi acum totul iese mult mai bine, chiar dacă treci prin momente similare. Acum nu mai ai motive să greşeşti, ci dimpotrivă, e o oportunitate excelenţă de a demonstra cât de mult te-ai maturizat şi ce bine ai învăţat lecţia respectivă cândva. Acum spui cu mai multă încredere că orice problema are întotdeauna o soluţie!
Horoscop 13 septembrie – Săgetător
Dacă ţi-ai pune un pic ambiţia la treaba, ai ajunge mult mai uşor un scop pe care deocamdată doar îl visezi. Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin, aşa cum ai fi tentat acum, ci trebuie să ridici ştacheta foarte sus şi apoi să lupţi pentru a ajunge acolo. Dacă ţi-ai propune obiective mediocre şi banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stimă de sine nu ar fi aceeaşi! Meriţi mai mult, mai bun, mai înalt, că atare trebuie să ai curajul să priveşti cât mai departe faţă de nivelul la care încearcă unii să te menţină. Nu acceptă orice, ci pretinde tot ce-i mai bun!
Horoscop 13 septembrie – Capricorn
Ascultă cu luare aminte ce-ţi transmite inima, pentru că de acolo vin acum cele mai folositoare indicii cu privire la ce ai de făcut de acum înainte. Emoţiile sunt mesajele prin care intuiţia sau sufletul te îndrumă spre ceea ce e mai potrivit pentru ţine. Dacă ceea ce simţi e negativ, apăsător, trist, înseamnă că trebuie să te opreşti din ceea ce doreai să faci, că sensul nu ţi se potriveşte. Dacă însă simţi entuziasm, atracţie, fericire, apucă-te imediat de treaba şi pune-ţi în practică gândurile, pentru că ele anunţă o direcţie favorabilă. Vezi ce simţi şi acţionează conform polarităţii emoţiei resimţite.
Horoscop 13 septembrie – Vărsător
Nu te poţi integra în mediul în care nimereşti astăzi, pentru că lumea discuta doar despre lucruri neimportante, despre rutină de zi cu zi, despre mărunţişuri care pe ţine nu te preocupă absolut deloc. Nu-ţi poţi găsi locul printre aceştia, deoarece ei sunt obsedaţi de nimicuri pe care tu nici măcar nu le remarci, darămite să le şi discuţi cu ardoare? Te simţi exclus din acel mediu tocmai datorită nivelului diferit în care priveşti lucrurile, dar decât să te coborî la nivelul lor şi să discuţi despre nimicuri, mai bine să rămâi pe din afară, căutând oameni cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă.
Horoscop 13 septembrie- Peşti
Joci un rol cheie în rezolvarea unei crize prin care trece o persoană iubita. Tu vei fi cel mai de încredere confident şi consilier pentru acesta, pentru că nu eşti direct implicat şi, de pe margine, vezi mult mai uşor ce trebuie făcut pentru a depăşi hopul. Ai trecut şi tu prin ceva similar în trecut şi ai rezolvat cu succes acel moment, că atare acum ştii să împărtăşeşti din propria experienţă reţeta cea mai eficientă. Oferă cu inima deschisă sfaturi, idei, soluţii, păreri, pentru că priveşti lucrurile dintr-un unghi corect şi empatic. Tu înţelegi cel mai bine ce simte pentru că ai trăit şi tu aşa ceva cândva.
Horoscop 13 septembrie – Berbec
Ar fi nevoie de o schimbare de atitudine în modul tău de a relaţiona cu copiii, pentru că nu eşti mulţumit de atmosfera de acasă. Îţi dai seama că au rămas unele lacune în educaţia lor, de aceea îţi iei angajamente solide pentru a recupera ceea ce ştii că nu le-ai oferit. Probabil trebuie să ceri şi tu mai mult de la ei, probabil ai fost prea indulgent şi le-ai trecut multe cu vederea, sau exact invers, prea dur şi vezi că i-ai îndepărtat de ţine. Fii un părinte sau un educator obiectiv şi discuta cu cei mici cu prietenie şi cu optimism. Pune-te un pic în pielea lor şi gândeşte-te dacă ţi-ar plăcea modul în care te comporţi tu faţă de ei.
Horoscop 13 septembrie – Taur
Încrederea e cel mai de preţ aspect pe care îl apreciezi în orice gen de colaborare. Omul cu care discuţi azi îţi inspiră acest sentiment şi te apropii de el cu inima deschisă. Cât timp dialogul se menţine pe un teren cinstit, cât timp va demonstraţi unul faţă de altul fidelitatea şi loialitatea, totul merge că la carte, că atare continuă să-ţi arăţi bunele intenţii în cel mai sincer şi clar mod. Nu se resimte nicio urmă de suspiciune între voi, parcă va cunoaşteţi de o viaţă şi legătură se strânge şi mai mult, cu şansă că de aici să se nască o relaţie de o viaţă, bazată pe respect şi încredere absolută.
Horoscop 13 septembrie – Gemeni
Chiar dacă tu consideri că ţi-ai făcut tema cu brio, nu eşti apreciat aşa cum ai fi dorit, ceea ce te irită. Există cineva care consideră că nu ai făcut totul aşa cum ar fi trebuit şi începe să te critice, dar înainte de a te supără şi a-ţi lua angajamentul să nu mai faci niciodată ceva similar, gândeşte-te dacă nu cumva reproşurile acestea îţi sunt utile. Ai multe de învăţat din critici şi judecaţi, chiar dacă pe moment te supără, deci nu alunecă nici spre agresivitate verbală, nici spre tăcere, ci meditează asupra acuzelor care ţi se aduc. Ai de învăţat multe din ele iar dată viitoare totul va ieşi perfect. Nu te simţi jignit, ci profită de aceste lecţii!
Horoscop 13 septembrie – Rac
Te simţi bine în monotonia acestei zile şi preferi să te ocupi de lucruri banale pe care le ştii pe din afară. Trebuia să vină şi o astfel de zi, pentru că nu întotdeauna ai parte de lucruri interesante. Chiar şi rutină poate fi plăcută, pentru că în tihna casei tale sau în banalul cotidian te poţi gândi la tot felul de detalii de care nu ai avut timp altădată. Scapi de o serie de sarcini şi te simţi eliberat de griji, astfel că, în câteva zile, să te poţi apleca şi asupra lucrurilor cu adevărat importante.
Horoscop 13 septembrie – Leu
Eşti cam superficial şi ai impresia că, dacă ai mai multe variante la dispoziţie, te poţi juca cu ele. Nu e adevărat! Dacă ai mai multe opţiuni, nu înseamnă că poţi face ce vrei, ci trebuie să le cântăreşti foarte atent că să o alegi pe cea mai bună. Dacă porneşti într-o direcţie cu gândul că, dacă nu iese, vei porni imediat spre cealaltă, te înşeli, pentru că, odată aleasă, aceea va fi soluţia finală, că atare analizează argumentele pro şi contra şi fă o alegere în deplină cunoştinţă de cauza. Nu vei avea a două şansă!

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 27 martie 2019, 08:55

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Inѕріrаțіа, creativitatea șі сарасіtаtеа de a-ți depăși lіmіtеlе sunt lа соtе maxime аѕtăzі. Sе роаtе...

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 26 martie 2019, 08:51

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Esti gata sa te implici in ceva cu totul nou. Indiferent cat de clar pare totul, daca este vorba despre afaceri, cantareste cu atentie fiecare...

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 25 martie 2019, 06:23

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de...

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 13 martie 2019, 10:20

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Aștepți concediul cu nerăbdare, însă trebuie să faci față și acestei săptămâni care începe cu o zi destul de aglomerată, în...

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 12 martie 2019, 10:12

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec O zi excelenta din toate punctele de vedere. La munca ai parte de liniste, iar spre seara te vei relaxa alaturi de persoana iubita. Taur Esti...

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 11 martie 2019, 12:23

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

BERBEC Veți face o călătorie scurtă în interes de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă pregătiți foarte bine pentru că de această...

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop vineri, 1 martie 2019, 19:29

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec  În acest weekend tindeți să exagerați în ceea ce privește cheltuirea banilor. E adevărat că meritați să vă răsfățați puțin...

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop joi, 28 februarie 2019, 06:00

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare...

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele