Ascultă Radio România Iași Live

Horoscop 14 aprilie 2016

Publicat de , 14 aprilie 2016, 09:58


Horoscop 14 aprilie 2016 – Berbec
În prima parte a zilei eşti cam visător şi ai tendinţa să ignori problemele importante pe care le aveţi de rezolvat. Ai o stare de dezechilibru interior de care poţi scapă doar dacă te pui serios pe treaba. Munceşti mult în domenii diverse şi vei avea parte de succesele sentimentale mult aşteptate. Mare grijă însă la probleme renale. Profită de ajutorul pe care vi-l oferă o persoană dragă din familie!
Horoscop 14 aprilie 2016 – Taur
Treci printr-o perioada de mari schimbări. E timpul să îţi găseşti o persoană care să accepte dorinţele şi aşteptările tale. Este foarte posibil să rupi relaţiile cu cineva important din viaţă ta. Sfaturile unei rude mai în vârstă te vor ajută să eviţi o problema financiară. După-amiază primeşti în vizită prieteni de familie, în compania cărora vei reuşi să te relaxezi.
Horoscop 14 aprilie 2016 – Gemeni
Nu reuşeşti să comunici cu persoanele din jurul tău aşa că dacă ai plănuit o întâlnire de afaceri sau orice alt tip de şedinţa importantă mai bine nu te duci. De altfel, nici deciziile pe plan financiar nu sunt indicate astăzi. Vei avea de făcut câteva drumuri şi cumpărături, dar banii cheltuiţi vor reveni înapoi într-o formă sau altă! Fii diplomat cu cei din jur.
Horoscop 14 aprilie 2016 – Rac
Vei fi lăudat şi poate chiar vei avea parte de un bonus sau o mărire de salariu. Este posibilă o revedere cu cineva pe care nu ai mai bazut de mult. Ai o zi foarte bună în special când este vorba despre familie şi cămin – cei dragi îţi pregătesc o surpriză. Chiar dacă simţi că nu te mai ajungi cu banii, reuşeşti să o scoţi la capăt până la urmă, ba chiar şi să faci planuri pentru viitor! Totuşi, ar fi bine eviţi speculaţiile de orice fel.
Horoscop 14 aprilie 2016 – Leu
Este posibil că o rudă (cel mai probabil femeie) să afle că este bolnavă. Ai şi tu grijă de sănătatea ta şi nu neglija odihnă! Chiar dacă te simţi bine şi ai un tonus bun, nu înseamnă că trebuie să tragi de ţine şi să te forţezi fizic. Eşti foarte creativ şi începi o activitate nouă. Ai toate şansele de reuşită pe plan intelectual şi sentimental.
Horoscop 14 aprilie 2016 – Fecioara
Mare atenţie la conflictele care se pot naşte cu partenerul, pentru că nu îi faci pe plac! Ţine cont de faptul că uneori este nevoie să faci şi compromisuri. Începi să te descurci foarte bine în domenii noi, dar ai grijă, că este abia începutul! Datorii din nou amânate… Fii prudent şi ai grijă să nu faci promisiuni pe care nu eşti sigur că le vei putea respectă! Încearcă să te relaxezi cu unul dintre hobby-urile tale!
Horoscop 14 aprilie 2016 – Balanţă
Vei avea parte de câştiguri foarte mari în bani. În partea a două a zilei, ai de luat o decizie importantă pe plan sentimental. Te poţi baza pe intuiţie. Spre seară, se anunţă o petrecere aniversară, la care o să fii „vedetă”. În viaţă ta au loc schimbări importante, care îţi oferă multe satisfacţii. Te descurci excelent pe plan profesional, datorită cunoştinţelor şi farmecului de care dai dovadă.
Horoscop 14 aprilie 2016 – Scorpion
Nu negliza relaţiile cu persoană iubita! Dacă simţi că relaţia ta a devenit puţin cam monotonă, o bună soluţie este o cină romantică. În partea a două a zilei, s-ar putea să faci cunoştinţă cu o personalitate din domeniul artelor, care va juca un rol important în carieră ta. Ai toate şansele să va faceţi remarcat prin talentul artistic. Faci rost de bani, numai că totuşi te vei certă, atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu familia.
Horoscop 14 aprilie 2016 – Săgetător
Cel mai bine ar fi să te înarmezi cu multă răbdare, pentru că rudele te vor solicită nervos. Eşti senzual, încărcat de energie şi gata oricând să mai faci un drum cu prietenii la distracţie. Nu ai nici un moment de relaxare, dar imaginaţia şi ingeniozitatea te ajută să duci totul la bun sfârşit. Azi vei avea mari realizări pe plan financiar.
Horoscop 14 aprilie 2016 – Capricorn
Chiar dacă nu este vorba de adevărate certuri conjugale, aşteaptă-te la schimbări radicale în familie. Vei termină activităţile în timp util, ai răgaz să-i ajuţi pe cei din jur şi să te… plictiseşti. Ai şanse de reuşită în tot ce faci azi. Este un moment excelent pentru a susţine examene, lucrări artistice şi proiecte. Ar fi bine să acorzi mai multă atenţie problemelor cu care se confruntă membrii mai tineri ai familiei.
Horoscop 14 aprilie 2016 – Vărsător
Nu te încurcă în detalii „minore” şi renunţă la tot ce este de prisos. Vei dedică ziua curăţeniei de sezon. Apar probleme de sănătate – seniorii trebuie să se ferească de umezeală, iar juniorii, de vânt! Dacă reuşiţi să pui la lucru imaginaţia şi inventivitatea, vei face rost de o suma de bani necesară pentru planurile tale.
Horoscop 14 aprilie 2016 – Peşti
Cineva îţi va propune o afacere din care este posibil să iasă mulţi bani. Nu te lasă imediat tentat! Te vei împacă cu rudele şi treceţi la treaba, deoarece s-au anunţat musafiri mulţi de la mare distanţă. Relaţiile cu prietenii şi cu partenerul de viaţă sunt excelente.

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 27 martie 2019, 08:55

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Inѕріrаțіа, creativitatea șі сарасіtаtеа de a-ți depăși lіmіtеlе sunt lа соtе maxime аѕtăzі. Sе роаtе...

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 26 martie 2019, 08:51

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Esti gata sa te implici in ceva cu totul nou. Indiferent cat de clar pare totul, daca este vorba despre afaceri, cantareste cu atentie fiecare...

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 25 martie 2019, 06:23

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de...

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 13 martie 2019, 10:20

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Aștepți concediul cu nerăbdare, însă trebuie să faci față și acestei săptămâni care începe cu o zi destul de aglomerată, în...

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 12 martie 2019, 10:12

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec O zi excelenta din toate punctele de vedere. La munca ai parte de liniste, iar spre seara te vei relaxa alaturi de persoana iubita. Taur Esti...

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 11 martie 2019, 12:23

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

BERBEC Veți face o călătorie scurtă în interes de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă pregătiți foarte bine pentru că de această...

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop vineri, 1 martie 2019, 19:29

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec  În acest weekend tindeți să exagerați în ceea ce privește cheltuirea banilor. E adevărat că meritați să vă răsfățați puțin...

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop joi, 28 februarie 2019, 06:00

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare...

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele