Ascultă Radio România Iași Live

Horoscop 4 septembrie 2015

Horoscop 4 septembrie 2015

Publicat de , 4 septembrie 2015, 08:22 / actualizat: 4 septembrie 2015, 9:27


Horoscop 4 septembrie 2015
Horoscop 4 septembrie 2015 Berbec

Veselia şi cheful de aventuri sunt atributele tale de baza. Ai putea să te îndrăgosteşti la prima vedere, să petreci alături de oricine, ba chiar să-i antrenezi şi pe ceilalţi într-un carusel de întâmplări hazlii. Unii pot fi necăjiţi de glumele tale sau de atitudinea frivolă pe care o afişezi faţă de ei. Fii prudent, temperează-ţi manifestările şi ţine cont şi de opiniile celorlalţi. Ţi-ar prinde bine o activitate relaxantă alături de copii sau de persoană iubita.

Horoscop 4 septembrie 2015 Taur

Sunt momente excelente pentru amenajarea casei, grădinii şi pentru reuniuni de familie. Chiar ai avea şanse să plănuieşti o afacere împreună cu membrii familiei, afacere din care ar avea multă lume de câştigat. Motorul activităţilor comune cu rudele eşti numai tu, aşa încât orientează-ţi eforturile cu încredere în acest sens. Vei primi susţinerea celor dragi, chiar şi după lungi discuţii. În a două parte a zilei, relaxează-te la o şuetă.

Horoscop 4 septembrie 2015 Gemeni

Multă lume roieşte în jurul tău şi de aici şi o paleta largă de informaţii. Abundenata subiectelor discutate astăzi te poate obosi. Unii apropiaţi îţi vor cere sfaturi şi soluţii pentru problemele lor. Tu însă, fii reţinut la vorba şi discuta strictul necesar. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să călătoreşti frecvent pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale şi personale. Spre seară, bucură-te de liniştea şi confortul casei, alături de cei dragi.

Horoscop 4 septembrie 2015 Rac

Vor apărea câştiguri substanţiale de pe urmă eforturilor depuse în câmpul muncii. Deocamdată ai putea fii nemulţumit, pentru că nesiguranţă financiară din ultima vreme ţi-a dat mult de furcă. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare. Ai încredere şi răbdare că toate se vor aranja minunat pentru ţine. Adică ţi se deschid încet, sigur şi discret, culoare noi de câştig financiar, fie de la actualul loc de muncă, fie dintr-o colaborare surpriză.

Horoscop 4 septembrie 2015 Leu

Este o zi în care îţi vei reaminti de faptul că viaţă chiar este frumoasă şi merită să te bucuri din plin de orice experienţă. Sunt momente excelente pentru a te gândi cum vrei să fii în viitor, ce fel de relaţii vrei să ai, poţi visa cu ochii deschişi la tot soiul de năstruşnicii. Indiferent ce se petrece în jurul tău demonstrezi înţelegere, o detaşare înţeleaptă şi chiar îi vei ajută şi pe alţii să petreacă ziua mai uşor. Spre seară, relaxează-te la o plimbare în aer liber.

Horoscop 4 septembrie 2015 Fecioara

Ai dori să te ascunzi într-o cochilie, să stai departe de zgomotul cotidian şi de semeni. Chiar ai nevoie de odihnă şi de o convorbire cu ţine însuţi. Cu toate că îţi este greu să îţi linişteşti gândurile, până la urmă dacă te străduieşti puţin vei reuşi. Priveşte cu un ochi analitic situaţiile şi relaţiile în care eşti implicat. Ai nevoie de schimbare, dar schimbarea trebuie să înceapă cu ţine. Spre seară, bucură-te de o baie aromată şi de o lectură amuzantă.
Horoscop 4 septembrie 2015 Balanţă

Multe şi mărunte poţi află astăzi de la prieteni. Roiesc în preajma ta oameni importanţi, cu funcţii sociale deosebite. De aceea fii deschis şi ţine cont de ceea ce ţi se spune. Chiar dacă unele remarci îţi displac şi în acestea vei descoperi sensuri ascunse de mare folos. Spre seară ar fi bine să te relaxezi şi să tăifăsuieşti cu cineva de încredere. Evita cheltuielile majore, împrumuturile şi oferirea cadourilor scumpe unora care merită prea puţin eforturile tale.

Horoscop 4 septembrie 2015 Scorpion

Pentru că este nevoie să faci faţă la tot soiul de reuniuni profesionale sau familiale este posibil să îţi neglijezi serios familia şi îndatoririle casnice. Pe de altă parte, având în vedere faptul că sunt momente bune pentru a aborda noi trasee profesionale fii prudent şi urmăreşte fiecare ocazie în acest sens. Totuşi, cu puţin efort şi bunăvoinţa ai putea îmbină armonios, atât planul familial, cât şi cel profesional. Dedică-ţi seară celor dragi!

Horoscop 4 septembrie 2015 Săgetător

O zi excelenţă pentru dialoguri pe teme spirituale, pentru lecturi deosebite. Pe scurt: tot ce este legat de rafinare sufletească îţi aduce multă linişte, pace şi abordarea unor noi orizonturi ale vieţii. Posibil că din partea colegilor de muncă să întâmpini diverse neplăceri, lucru care îţi poate schimbă starea de spirit. Însă, fiindcă astrele te îmbie la toleranţă, cumpătare, acceptarea celorlalţi aşa cum sunt este bine să ţii cont de imboldurile primite din lumile subtile.

Horoscop 4 septembrie 2015 Capricorn

Se întrezăresc informaţii preţioase legate de banii şi bunurile folosite şi administrate în comun cu alţii. Deocamdată ai grijă de cheltuielile curente şi de achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii. În primul rând, partenerul de viaţă sau o rudă îţi vor oferi sprijin material substanţial. Doar că toate se vor petrece la momentul potrivit. Spre seară, rezervă-ţi momente pentru a contempla frumuseţea situaţiilor de viaţă în care eşti implicat.

Horoscop 4 septembrie 2015 Vărsător

Este bine să fii atent la ceea ce se petrece în segmentul relaţiilor parteneriale. În primul rând, detaşează-te de partenerii vechi şi gândeşte-te la abordarea unor proiecte profesionale alături de oameni noi. Chiar şi o relaţie partenerială veche se poate reconfigura pe cu totul alte baze. Fii deschis sufleteşte şi părăseşte zona de confort în care te afli de multă vreme. A două parte a zilei îţi aduce conversaţii uşoare cu persoanele din anturajul apropiat.

Horoscop 4 septembrie 2015 Peşti

Săptămâna debutează cu multă forfota la serviciu. Eşti foarte harnic, reuşind să-i molipseşti şi pe cei din preajma ta cu elanul tău muncitoresc. Totuşi, dozează-ţi eforturile pentru că sănătatea este vulnerabilă, existând riscul să te suprasoliciti. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Abordează un stil de viaţă sănătos şi potrivit ţie. Spre seară, oferă-le celor dragi un festin surpriză.

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 27 martie 2019, 08:55

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Inѕріrаțіа, creativitatea șі сарасіtаtеа de a-ți depăși lіmіtеlе sunt lа соtе maxime аѕtăzі. Sе роаtе...

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 26 martie 2019, 08:51

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Esti gata sa te implici in ceva cu totul nou. Indiferent cat de clar pare totul, daca este vorba despre afaceri, cantareste cu atentie fiecare...

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 25 martie 2019, 06:23

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de...

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 13 martie 2019, 10:20

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Aștepți concediul cu nerăbdare, însă trebuie să faci față și acestei săptămâni care începe cu o zi destul de aglomerată, în...

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 12 martie 2019, 10:12

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec O zi excelenta din toate punctele de vedere. La munca ai parte de liniste, iar spre seara te vei relaxa alaturi de persoana iubita. Taur Esti...

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 11 martie 2019, 12:23

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

BERBEC Veți face o călătorie scurtă în interes de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă pregătiți foarte bine pentru că de această...

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop vineri, 1 martie 2019, 19:29

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec  În acest weekend tindeți să exagerați în ceea ce privește cheltuirea banilor. E adevărat că meritați să vă răsfățați puțin...

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop joi, 28 februarie 2019, 06:00

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare...

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele