Ascultă Radio România Iași Live

Horoscop 6 iulie 2015

Horoscop 6 iulie 2015

Publicat de , 6 iulie 2015, 05:00


Horoscop 6 iulie 2015
Horoscop 6 iulie 2015
Berbec
Se recomandă prudenţă la serviciu, mai ales în relaţiile cu şefii şi cu reprezentanţii oficiali ai unor instituţii cu care trebuie să colaborezi astăzi. Posibil să primeşti reproşuri vizavi de felul în care îţi îndeplineşti sarcinile de lucru sau vizavi de felul în care gestionezi, foloseşti banii şi bunurile materiale ale segmentului profesional în care activezi. În dimineaţă acestei zile se formează aspectul de Luna plină în Semnul Capricornului, moment care va marca un final de etapă profesională. Membrii familiei îţi pot alina frământările sufleteşti.

Horoscop 6 iulie 2015
Taur
Este o zi importantă, pentru că vei obţine concluzii deosebite atât în ceea ce priveşte mersul relaţiei de cuplu, cât şi mersul relaţiilor profesionale. Mentalul este tensionat încă de dimineaţă, când se construieşte aspectul de Luna plină în Semnul Capricornului. Relaţiile cu străinătatea, cele cu persoanele reprezentate ale unor instituţii oficiale se vor modifică de acum încolo, pentru că într-un anume fel îţi vor înşela încrederea. Pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat îţi poate oferi sfaturi deosebite, pe care ar fi bine să le iei în considerare.

Horoscop 6 iulie 2015
Gemeni
Capitolul financiar marchează astăzi un final de etapă. Poate fi vorba despre a-ţi achita nişte datorii, a rezolva chestiuni financiare comune cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii din segmentul profesional. Dimineaţă devreme se construieşte aspectul de Luna plină în Semnul Capricornului, fiind un moment important pentru a medita pe marginea evenimentelor şi relaţiilor în care eşti implicat. Dincolo de lumea fizică înconjurătoare există faţete de nebănuit cu ajutorul celor cinci simţuri. Fereşte-te de investiţii şi ascultă sfaturile celor dragi!

Horoscop 6 iulie 2015
Rac
În Semnul Capricornului se formează în zorii acestei zile aspectul de Luna plină, oferindu-ţi imbolduri de a opera ajustările necesare în relaţiile parteneriale. Se pare că vei lua hotărâri ferme atât în ceea ce priveşte relaţia de cuplu, cât şi relaţiile profesionale. Poţi avea senzaţia că ţi se ridică un val de pe ochi şi percepi totul prin alte simţuri decât cele obişnuite lumii fizice. Totuşi, deocamdată adună informaţii, observă atent cum acţionează ceilalţi şi ceea ce spun. Spre seară, în câteva momente de linişte vei obţine concluzii deosebite.

Horoscop 6 iulie 2015
Leu
Ar fi minunat să îţi iei astăzi liber şi să te ocupi doar de activităţi uşoare, plăcute sufletului tău. Pentru că încă din primele ore ale zilei se alcătuieşte aspectul de Luna plină în Semnul Capricornului, este posibil să te simţi obosit, ba chiar să te necăjească sistemul osos şi cel articular. Pe cât posibil, oblojeşte-te singur şi evita consultaţiile şi analizele medicale. În sfera muncii este agitaţie, fiind nevoie să lucrezi mai mult singur. Există tensiuni în relaţiile profesionale, dar depinde numai de ţine să le dizolvi în totalitate.

Horoscop 6 iulie 2015
Fecioara
Pentru că eşti focalizat mai mult pe relaţiile cu prietenii şi pe activiatile socio-profesionale, astăzi s-ar putea să primeşti reproşuri din partea persoanei iubite sau a copiilor. Acordă atenţie sporită relaţiilor sentimentale, deoarece încă de dimineaţă se formează aspectul de Luna plină în Semnul Capricornului şi încinge mult spiritele în plan amoros. Există şi varianta să se finalizeze o relaţie de iubire veche sau, dacă este fundamentată pe baze solide, îşi va modifică termenii de funcţionare. Evita să te bazezi pe prieteni sau pe aceia care îţi promit ajutor profesional!

Horoscop 6 iulie 2015
Balanţă
Eforturile îţi sunt atrase atât de segmentul profesional, cât şi de cel familial. În primele ore ale zilei se formează aspectul de Luna plină în Semnul Capricornului, oferindu-ţi şanse deosebite de a finaliza dispute familiale, de a face demersurile necesare îmbunătăţirii condiţiilor din spaţiul de locuit sau chiar de a achiziţiona o casă, un teren sau alte obiecte necesare casei. Pe de altă parte, opreşte-te din iureşul cotidian şi apropie-te mai mult de membrii familiei. Chiar ai nevoie de prezenţa şi sfaturile lor. Ei la rândul lor te vor aprecia pentru tot ce faci pentru ei.

Horoscop 6 iulie 2015
Scorpion
Se întrezăresc multe discuţii cu persoanele din anturajul apropiat. Tensiunile mentale şi sufleteşti îţi sunt accentuate de formarea aspectului de Luna plină în Semnul Capricornului încă de la primele ore ale zilei. Pe cât posibil vorbeşte puţin şi mai ales fereşte-te de a spune intenţiile tale sau de a emite judecaţi la adresa altora. Pe de altă parte, remarcile celorlalţi, informaţiile în aparenţă banale, păţaniile povestite în preajma ta, îţi sunt utile în diverse moduri. Rezervă-ţi momente spre seară pentru a te gândi pe îndelete la evenimentele de peste zi.

Horoscop 6 iulie 2015
Săgetător
Interesantă zi pentru capitolul financiar. Se pot accentua nemulţumirile vizavi de câştigurile pe care le obţii din activitatea profesională pe care o desfăşori la un loc de muncă. Pentru că în dimineaţă acestei zile se construieşte aspectul de Luna plină în Semnul Capricornului, ai şanse deosebite de a studia pe îndelete situaţia din segmentul profesional în care activezi. Provocarea momentului constă în a-ţi şlefui concepţiile vizavi de muncă, plata, colegi. Lasă grijile deoparte şi priveşte partea plină a paharului vieţii tale.

Horoscop 6 iulie 2015
Capricorn
Eşti vedetă zilei din cauza formării aspectului de Luna plină în Semnul tău zodiacal. Sunt momente deosebite pentru a te gândi pe îndelete la ţine, la cum ai dori să se desfăşoare viaţă ta de acum încolo şi de a lua decizii clare în acest sens. Evita tentaţia de a te implică în treburi care nu te privesc sau care îţi consumă bani sau bunuri. Astăzi ai succes numai în acele activităţi care te ajută să te dezvolţi din toate punctele de vedere. O plimbare în aer liber, o meditaţie pe muzică de relaxare sau hoinăreală prin locurile preferate îţi sunt de mare folos.

Horoscop 6 iulie 2015
Vărsător
Detaşează-te de tot, ocupă-te numai de treburi uşoare şi îngrijeşte-te. Datorită formării aspectului de Luna plină în Semnul Capricornului, oboseală îşi va spune cuvântul, alături de accentuarea unor afecţiuni osoase. Chiar ai nevoie să te îţi schimbi stilul de viaţă, poate chiar şi relaţiile sau activitatea profesională pe care o desfăşori. În acest sens, te poate ajută cu sfaturi şi informaţii deosebite un prieten apropiat. Evita pe cât posibil tratamentele alopate şi orientează-te spre terapii naturiste. Multe ţi se vor revela în stare de relaxare.

Horoscop 6 iulie 2015
Peşti
Zi foarte importantă pentru relaţiile cu prietenii, protectorii şi susţinătorii din segmentul profesional în care activezi. În zorii acestei zile se formează aspectul de Luna plină în Semnul Capricornului, activând situaţii şi discuţii vizavi de felul în care fie îţi îndeplineşti sarcinile de la serviciu, fie legat de modul în care te raportezi la cei care ţi-au susţinut demersurile profesionale. Se finalizează o etapă importantă şi ar fi bine să renunţi de bună voie la oameni şi acţiuni care te compromit. Spre seară, relaxează-te alături de cei dragi.

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 27 martie 2019, 08:55

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Inѕріrаțіа, creativitatea șі сарасіtаtеа de a-ți depăși lіmіtеlе sunt lа соtе maxime аѕtăzі. Sе роаtе...

Horoscop 27 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 26 martie 2019, 08:51

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Esti gata sa te implici in ceva cu totul nou. Indiferent cat de clar pare totul, daca este vorba despre afaceri, cantareste cu atentie fiecare...

Horoscop 26 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 25 martie 2019, 06:23

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de...

Horoscop 25 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop miercuri, 13 martie 2019, 10:20

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Aștepți concediul cu nerăbdare, însă trebuie să faci față și acestei săptămâni care începe cu o zi destul de aglomerată, în...

Horoscop 13 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop marți, 12 martie 2019, 10:12

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec O zi excelenta din toate punctele de vedere. La munca ai parte de liniste, iar spre seara te vei relaxa alaturi de persoana iubita. Taur Esti...

Horoscop 12 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop luni, 11 martie 2019, 12:23

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

BERBEC Veți face o călătorie scurtă în interes de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă pregătiți foarte bine pentru că de această...

Horoscop 11 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop vineri, 1 martie 2019, 19:29

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec  În acest weekend tindeți să exagerați în ceea ce privește cheltuirea banilor. E adevărat că meritați să vă răsfățați puțin...

Horoscop weekend 2-3 martie 2019. Află ce îţi rezervă astrele
Horoscop joi, 28 februarie 2019, 06:00

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Berbec Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare...

Horoscop 28 februarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele