Ascultă Radio România Iași Live

Curs de prim ajutor organizat pentru 100 de angajați de la Antibiotice Iași

Curs de prim ajutor organizat pentru 100 de angajați de la Antibiotice Iași

Publicat de Andreea Drilea, 7 noiembrie 2022, 09:48

Curs de prim ajutor organizat pentru 100 de angajati Antibiotice și copii acestora care au învățat manevre esențiale pentru salvarea unei vieți, în cadrul  unui curs organizat  recent de Club a+ în parteneriat cu SMURD Iași.

Cursul a fost susținut de către 8 medici SMURD, acreditați de Consiliul European de Resuscitare.
Compania Antibiotice se află la a treia ediție a cursurilor de prim ajutor care sunt parte din proiectul “Plus pentru viață”, alăturându-se astfel inițiativelor la nivel național și internațional, derulate cu ocazia Zilei Mondiale a Repornirii Inimii.
Un reportaj de Cristina Mihăilă:

Etichete:
(AUDIO) Botoșani: Lucrări de consolidare la Depozitului de Deșeuri de la Stăuceni
Regional marți, 22 octombrie 2024, 17:00

(AUDIO) Botoșani: Lucrări de consolidare la Depozitului de Deșeuri de la Stăuceni

Lucrările de consolidare necesare pentru punerea în siguranță a construcțiilor Depozitului de Deșeuri de la Stăuceni, județul Botoșani, au...

(AUDIO) Botoșani: Lucrări de consolidare la Depozitului de Deșeuri de la Stăuceni
(AUDIO) Iaşi: Tratament cu celule modificate genetic, în premieră la Institutul Regional de Oncologie
Regional marți, 22 octombrie 2024, 16:33

(AUDIO) Iaşi: Tratament cu celule modificate genetic, în premieră la Institutul Regional de Oncologie

Premieră la Institutul Regional de Oncologie Iași. A fost aplicat tratamentul cu celule modificate genetic la o pacientă în vârstă de 22 de...

(AUDIO) Iaşi: Tratament cu celule modificate genetic, în premieră la Institutul Regional de Oncologie
Iași: Prezentare și discuție filosofică „Sun Tzu – Arta Războiului. Învățături morale pentru momentul actual”
Regional marți, 22 octombrie 2024, 15:53

Iași: Prezentare și discuție filosofică „Sun Tzu – Arta Războiului. Învățături morale pentru momentul actual”

Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Asociația...

Iași: Prezentare și discuție filosofică „Sun Tzu – Arta Războiului. Învățături morale pentru momentul actual”
Galaţi: Sediul Staţiei de Ambulanţă Tecuci, reabilitat integral cu fonduri europene
Regional marți, 22 octombrie 2024, 15:12

Galaţi: Sediul Staţiei de Ambulanţă Tecuci, reabilitat integral cu fonduri europene

Sediul Staţiei de Ambulanţă Tecuci este reabilitat integral cu fonduri europene, în cadrul unui proiect derulat de Consiliul Judeţean Galaţi,...

Galaţi: Sediul Staţiei de Ambulanţă Tecuci, reabilitat integral cu fonduri europene
Regional marți, 22 octombrie 2024, 14:59

„Șezătoarea Iași” aniversează 10 ani de activitate cu o expoziție la Muzeul Etnografic al Moldovei

Muzeul Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” din Iași și Grupul „Șezătoarea Iași” organizează, în...

„Șezătoarea Iași” aniversează 10 ani de activitate cu o expoziție la Muzeul Etnografic al Moldovei
Regional marți, 22 octombrie 2024, 14:30

Iaşi: 30 de percheziţii şi un mandat de aducere, în cadrul operaţiunii JUPITER

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Iaşi, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă...

Iaşi: 30 de percheziţii şi un mandat de aducere, în cadrul operaţiunii JUPITER
Regional marți, 22 octombrie 2024, 12:24

Ateneul Național din Iași: În premieră, O seară normală în Familia Addams, la Sala Unirii

Ateneul Național din Iași, în colaborare cu Art You School și AKAdemy Talents, prezintă vineri, 25 octombrie 2024, de la ora 19:00, la Sala...

Ateneul Național din Iași: În premieră, O seară normală în Familia Addams, la Sala Unirii
Regional marți, 22 octombrie 2024, 12:20

Consumul de carne de pui în România a crescut de la 27,5 kg de persoană în 2022, la 28,2 kg anul trecut

Consumul de carne de pui în România a crescut de la 27,5 kg de persoană în 2022 la 28,2 kg anul trecut, odată cu creşterea producţiei până...

Consumul de carne de pui în România a crescut de la 27,5 kg de persoană în 2022, la 28,2 kg anul trecut